AZORES, les illes desconegudes

Del 19 al 26 de juliol 2017

La perla volcànica de l’Atlàntic

Sao Miguel

Furnas

Sete Cidades

Lagoa do Fogo

Terceira

Angra do Heroismo

Al bell mig de l’Oceà Atlàntic, a 1.200 km de Lisboa i a 4.000 km de Nova York, es troba l’arxipèlag de Les Azores, integrat per un conjunt de 9 illes d’origen volcànic i amb una gran diversitat de paisatges, alguns d’una dramàtica orografia, altres d’un harmoniós i delicat relleu botànic, sempre envoltat de la immensitat de l’oceà. Les Azores foren descobertes pels portuguesos l’any 1436 com un indret inhòspit i salvatge, que es manté encara amb una certa atmòsfera tropical, amb una climatologia envejable i un patrimoni cultural i natural excepcional. Sens dubte, és la perla volcànica de l’Atlàntic…

Miquel Miró

CEO Kulturalia Viatges

BARCELONA – SAO MIGUEL (Ponta Delgada)

Presentació a l’Aeroport del Prat a l’hora indicada (2 hores abans del vol). Facturació dels equipatges i volem directes cap a les Illes Azores. Arribada a l’illa de Sao Miguel, a l’Aeroport de Ponta Delgada. Assistència per part dels nostres corresponsals i trasllat al nostre hotel. Sopar i allotjament.

SAO MIGUEL, FURNAS I EL JARDI BOTÀNIC TERRA NOSTRA

Esmorzar a l’hotel. Sortida de Ponta Delgada cap a la costa del sud, tot passant per Lagoa i Agua de Pau. A mig camí durem a terme una parada al Mirador de Caloura, amb unes vistes de gran bellesa natural. Continuació de la ruta per Vila Franca do Campo fins arribar a Furnas. En aquest enclau visitarem la meravellosa llacuna i les seves calderes, on es prepara el famós i típic “Cozido das Furnas”, magnífic plat local i de gran tradició gastronòmica. Aquesta vall és rica en varietat d’aigües minerals, amb més de 32 tipus entre fredes, tèbies i calentes. De les calderes emanen gasos i focs, fet que demostra la gran activitat volcànica de l´illa. Dinar típic amb el famós “Cozido das Furnas”. Tot seguit visitarem el Jardí Botànic Terra Nostra, un dels més bonics i interessants a l´illa, amb un contingut floral excepcional i amb una piscina natural d´aigua calenta que, en funció del clima i disponibilitat, ens convidarà a un bany termal per a tots aquells que ho desitgin. Retorn a Ponta Delgada per la costa del nord, on podrem veure les famoses plantacions de tè i on serem convidats a una degustació de tè. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

SAO MIGUEL, SETE CIDADES I LAOGA DO FOGO 

Esmorzar a l’hotel. Sortida per a visitar una plantació de pinyes, fruita tropical de qualitat i molt apreciada en aquestes illes. Continuació de l´excursió a través del camí de Carvao on gaudirem d´unes boniques vistes sobre l´àrea central de l´illa, en direcció a Vista do Rei, on apareixen les meravelloses Llacunes de Sete Cidades. El descobriment de Vista do Rei es donà gràcies a que fou el lloc on el rei Don Carlos dinà durant la seva visita l´any 1901 i és el punt des d´on es contempla aquesta meravella natural, on també es troba la part més estreta de l´illa (tant sols 7 Km), amb els seus 290 cons volcànics que la varen formar. Tot seguit baixarem a la Vall de Sete Cidades i disposarem de temps lliure per a passejar i contemplar aquest caprici de la natura. Seguirem per la costa del nord, tot passant per Mosteiros i Bretanha. Parada per a dinar en un restaurant regional. A la tarda, pujarem la muntanya per a gaudir de les vistes de Caldera Velha a 900 metres d´alçada, emblemàtic punt panoràmic per a contemplar la Lagoa do Fogo, l’única llacuna a l’illa en estat pur, un dels escenaris més encisadors de Sao Miguel. La Lagoa do Fogo és la més salvatge de totes i llur imatge quedarà impresa en la memòria del visitant. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

SAO MIGUEL – ILLA DE TERCEIRA (Vol domèstic)

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí durem a terme una visita peatonal a la ciutat de Ponta Delgada, amb els seus punts d’interès històric i monumental, com les Portas da Cidade, la zona comercial, les seves boniques esglésies barroques, el seu vistós passeig marítim i la seva arquitectura urbana. Temps lliure i dinar en un restaurant local.  A la tarda, trasllat a l´aeroport de Ponta Delgada, facturació dels equipatges i sortim en vol domèstic cap a l´illa de Terceira. Arribada, trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

DESCOBRIM L’ILLA DE TERCEIRA  

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí coneixerem aquesta preciosa illa. Tot seguit ens desplaçarem cap a Pico das Cruzinhas a Monte Brasil, continuant cap a la costa del sud direcció a Praia da Vitoria. En aquesta àrea podrem observar el seu relleu i els seus magnífics paisatges costaners. Al migdia, dinarem en un restaurant regional. Després de dinar agafarem una carretera de muntanya cap a la “Serra do Cume”, on podrem visitar la Cova Algar do Carvao, monument natural i probablement la major atracció geològica del centre de Terceira, d´origen volcànic. Tot seguit passarem per Cabrito fins arribar a Biscoitos per a visitar les famoses piscines naturals de roca volcànica. De retorn, passarem per diferents viles rurals i serem convidats a una degustació de formatges i vins locals. Retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

TERCEIRA, VISITEM ANGRA DO HEROISMO (UNESCO)  

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí durem a terme una excursió de mig dia a peu de la ciutat d’Angra do Heroismo, ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1983, capital històrica de les Azores i seu del bisbat de tot l’arxipèlag. Aquesta fabulosa localitat es troba encerclada per 4 km de muralla i un contingut històric i monumental excepcional. Tot passejant pels seus carrers podrem admirar la seva arquitectura, amb un clar traçat medieval i renaixentista i amb molts edificis que es remunten al segle XVI però també a l’època daurada colonial dels segles XVIII i XIX, sense oblidar el seu bonic Port de Pipas. Dinar en un restaurant local. A la tarda, seguirem coneixent aquesta ciutat o bé temps lliure. Retorn a l´hotel,  sopar i allotjament.

TERCEIRA – SAO MIGUEL (Vol domèstic) – AVISTAMENT DE CETACIS

Esmorzar a l’hotel. A primera hora del matí, trasllat a l’aeroport de Terceira. Facturació dels equipatges i vol domèstic de retorn a l’illa de Sao Miguel. Arribada i trasllat a Ponta Delgada. Aquest matí durem a terme una excursió marítima en barca des del Port de Ponta Delgada per a conèixer la fauna marina d´aquestes illes (segons condicions climàtiques), on destaquen molt especialment diverses espècies de cetacis. Amb una mica de sort podrem visualitzar dofins mulars, dofins pintats, catxalots, balenes barbades i blaves, entre d´altres. Retorn a Ponta Delgada i dinar a última hora del migdia. Tarda lliure o bé per a gaudir de les platges del nostre hotel.  Sopar i allotjament.

SAO MIGUEL – BARCELONA

Esmorzar lleuger a l’hotel. Trasllat de bon matí a l’aeroport internacional de Ponta Delgada. Facturació dels equipatges i vol directe cap a Barcelona. Arribada al Prat. Final del viatge i dels nostres serveis desitjant haver satisfet la vostra estada a les Azores.


Més informació

1 + 7 =