ISLÀNDIA, L’ILLA DE GEL I FOC

Del 28 d’agost al 05 de setembre 2017

Natura en estat pur!

Reykjavik

Bogarnes

Barnafoss

Hraunfossar

Akureyri

Husavik

Asbyrgi

Godafoss

Myvatn

Detifoss

Hallormsstadur

Jökulsárlon

Vik

Skógafoss

Seljalandsfoss

Selfoss

Amb espectaculars géisers, piscines de fang bullent, núvols sulforosos que s’enfilen per esquerdes i glaciars que s’obren pas lentament entre les muntanyes, Islàndia és un país que s’està encara forjant, un enorme laboratori volcànic on poderoses forces donen forma a la terra i on el visitant es sent realment insignificant. L’energia oculta d’Islàndia és part intrínseca també dels seus habitants, així com l’enorme desig de moldejar l’univers, que esdevé un tret característic dels islandesos. Tant és així que la seva capital, la neta i verda Rejkavik, compta amb la major concentració de somniadors, escriptors, poetes i músics del món…!

Miquel Miró

CEO Kulturalia Viatges

BARCELONA – REYKJAVIK 

Presentació a l’Aeroport de Barcelona a l’hora indicada (2 hores abans del vol). Facturació dels equipatges i volem cap a Reykjavik. Arribada de matinada a l’Aeroport de Reykjavik, assistència i trasllat amb autocar a l’hotel. Allotjament.

REYKJAVIK – CERCLE DAURAT – BOGARNES

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap als famosos llocs de Strokkur i Gullfoss ,que formen part del Cercle Daurat. En primer lloc visitarem Strokkur, un gèiser que entra en erupció cada 7 minuts propulsant un raig d’aigua cap a l’aire de quasi 40 metres. A continuació, visita de la famosa cascada de Gullfoss, que es pot veure des de diferents angles, cadascun diferent i magnífic a la vegada. Aquesta cascada es submergeix 32 metres en un barranc de 70 metres d’alçada. Al migdia, dinar per lliure a la zona del gèiser. A la tarda, visitarem el Parc Nacional de Thingvellir, on fou fundat el primer parlament l’any 1930. També és el lloc ideal per a visitar la part visible del dorsal atlàntic que separa les plaques tectòniques d’Amèrica del Nord i d’Euràsia. En acabat, continuació del trajecte fins a Bogarnes i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

BOGARNES – BARNAFOSS – HRAUNFOSSAR – AKUREYRI 

Esmorzar a l’hotel. Avui transitarem per Skagafjördur, la terra dels típics Cavalls Islandesos, on es troben la majoria de granges de criança. Dinar per lliure en ruta. Seguint la ruta cap al sud, podrem descobrir les “cascades de lava” Hraunfossar i la “cascada dels nens” Barnafossar i gaudirem d’aquest meravellós espectacle mentre escoltem les seves històries. Continuació del trajecte fins a la regió d’Akureyri i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

AKUREYRI – HUSAVIK – ASBYRGI – AKUREYRI 

Esmorzar a l’hotel. Sortida al matí cap a Husavik, on farem una excursió amb vaixell per a observar balenes. Husavik és un dels millors llocs del món per a l’observació de les espècies de Balena Geparuda i la Rorcual Minke. Dinar per lliure a Husavik. A la tarda, sortida per a visitar Asbyrgi, el canyó en forma de ferradura, i Hljodaklettar, amb les seves formacions de roca basàltica. En acabat, tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

AKUREYRI – GODAFOSS – MYVATN – DETIFOSS – HALLORMSSTADUR 

Esmorzar a l’hotel. Sortida al matí per a visitar les “cascades de Déu” Godafoss. Tot seguit, continuarem el trajecte fins al Llac Mývatn, situat en una zona de volcans actius, com per exemple el Katla, que es troba molt a prop. Els voltants del llac estan dominats per formacions volcàniques, incloses columnes de lava i cràters. Dimmuborgir o “el castell fosc” és una visita obligada en aquesta zona, composta de coves volcàniques i formacions rocoses. Aquesta zona destaca també per la varietat d’ocells que hi habiten. La següent parada del dia serà a Detifoss, coneguda per ser la cascada més poderosa d’Europa, i continuació fins a Eggilstadir. Dinar per lliure. Acabades les visites, sortida cap a Hallormsstadur i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

HALLORMSSTADUR – JÖKULSÁRLON – VIK

Esmorzar a l’hotel. Sortida al matí per a visitar el glaciar de Jökulsarlon, part del glaciar més gran d’Europa, on tindrà lloc una excursió amb barca-amfibi per a fer un viatge inoblidable entre els icebergs del llac blau. Al migdia, dinar per lliure a prop de Jökulsarlon. Des de la carretera podrem contemplar el paisatge de Skaftafell, que és sovint comparat amb els Alps. Farem una breu parada per a fer una foto del glaciar des de lluny. Continuació del trajecte fins a la regió de Vik, famosa per les seva platges de sorra negra. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

VIK – SKÓGAFOSS – SELJALANDSFOSS – SELFOSS – REYKJAVIK 

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí sortirem en ruta per la costa sud d’Islàndia, on tindrem l’oportunitat d’observar les meravelloses cascades de Seljalandsfoss i Skogafoss, que són certament les més famoses d’Islàndia. Als peus de la cascada, qui ho vulgui podrà visitar el museu Skogar que ens convidarà a descobrir la vida quotidiana dels islandesos (entrada no inclosa). Continuació del trajecte fins a Selfoss i dinar per lliure a la zona. A la tarda, sortida cap a Reykjavik i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

REYKJAVIK I LA LLACUNA BLAVA – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí disposarem de temps lliure a Reykjavik per a seguir coneixent aquesta ciutat o per a activitats personals. Al migdia, dinar per lliure. A la tarda, visitarem la Llacuna Blava, on tindrem l’oportunitat de fer un bany en aquestes aigües termals (entrada inclosa amb bany i tovallola). Sopar per lliure. A la nit, a una hora indicada, trasllat a l’Aeroport de Reykjavik. Facturació dels equipatges i sortida a la matinada amb el vol direcció a Barcelona. Nit a bord.

ARRIBADA A BARCELONA

Arribada a primera hora del matí a l’Aeroport de Barcelona. Final del viatge i dels serveis, tot desitjant que hagin gaudit d’aquesta ruta per Islàndia.


Més informació

1 + 1 =