+34 93 496 14 67 info@kulturalia.es

Submergeix-te en experiències inoblidables

Descobreix el món a través dels nostres viatges culturals

Els nostres viatges estan dissenyats per satisfer la curiositat dels viatgers més àvids de coneixement. Uneix-te a nosaltres en una aventura on cada destí és una lliçó d’història, art i tradició. Prepara’t per viure experiències que canviaran la teva perspectiva del món!

Qui som?

Experiència, coneixement i motivació. Aquest és el nostre ADN.

Som un equip entusiasta i inspirador. No som només una agència de viatges, tampoc volem ser un simple intermediari.

La nostra vocació no és una altra que transmetre confiança i seguretat i fer que els nostres clients trobin a casa nostra les experiències que volen viure en el seu viatge. Creem solucions per satisfer les necessitats dels nostres clients.

Per què som diferents? Hem creat tendència, tenim proveïdors de confiança, treballem producte propi d’alt valor afegit i, sobretot, comptem amb la indubtable fidelitat dels nostres clients.

Què fem?

Fem viatges en grup perquè creiem en les bones sinergies que fomenta viatjar col·lectivament.

Tant se val si sou una colla d’amics, una associació, una empresa o una família.

Nosaltres ens preocupem per crear contingut i experiències adaptades al tamany del vostre grup, proporcionem els millors serveis abans, durant i després del viatge.

Som experts en el disseny d’itineraris a la carta, arreu del món.

25 anys de trajectòria en l’apassionant món dels viatges ens avalen.

Posem a la vostra disposició el nostre know how i ens comprometem a proporcionar tota la informació detallada sobre les nostres destinacions, incloent les consideracions ètiques sobre el turisme responsable.

Fem viatges temàtics exclusius, amb contingut cultural, abarcant totes les disciplines de l’art i de les humanitats.

Comptem, a més a més, amb la col·laboració de guies experts i especialitzats en cada destinació, des d’arqueòlegs fins a professors de botànica o apassionats melòmens, fet que proporciona un alt valor afegit als nostres viatges, garantint l’èxit i la satisfacció dels nostres clients.

Els nostres Valors

Confiança, honestedat i vocació de servei. Aquest és el fair play en el que es basa la nostra agència.

Generar confiança basada en el compromís i en l’ètica.

Bones pràctiques de comerç basades en l’honestedat i en la confiança recíproca. Si cuidem bé els nostres proveïdors, cuidarem bé els nostres clients.

Vocació de servei, proporcionant al client una atenció personalitzada i acurada. Analitzem amb rigor les seves necessitats.

No deixem espai al dubte. Aquest és el millor camí per a que un client quedi satisfet i torni.

A més a més, Kulturalia Viatges és membre de Locos por Viajar, associació corporativa d’agències de viatges independents que aposten per un turisme responsable i just.

Som els teus guies en un viatge emocionant cap a l’exploració de les meravelles del món.