CANADÀ

Meravelles de la Costa Est

Toronto, Niàgara, Mil Illes, Ottawa, Québec i Montreal

Toronto

Mil Illes

Montreal

Québec

Ottawa

Niagara Falls

Des del Pacífic fins a l’Atlàntic i l’Àrtic, Canadà és un enorme país amb molts indrets per a conèixer. Agrestos cims muntanyosos i platges de sorra suau. Parcs Naturals i bullicioses ciutats cosmopolites envoltades de tranquiles i acollidores viles. Llocs històrics on abunden les tradicions autèntiques i les històries del passat. Gal·leries que llueixen obres modernes i dels mestres d’art canadencs. Innovadors espectacles que delecten la imaginació. Divers i infinitament captivador, Canadà és un país fet per a explorar…!

Miquel Miró

CEO Kulturalia

BARCELONA – TORONTO

Presentació a l’Aeroport de Barcelona a l’hora indicada. Facturació dels equipatges i sortida amb el vol direcció a Toronto, Canadà. Arribada, assistència per part dels nostres corresponsals i trasllat a l’hotel. Sopar per lliure (No inclòs). Allotjament.

TORONTO – MIL ILLES – MONTREAL

Esmorzar. Sortida de bon matí cap a les Mil Illes, regió compresa entre Canadà i Estats Units que alberga un total de 1800 illes, el tamany de les quals pot variar des de les més grans, de cent quilòmetres quadrats, fins a les més petites, ocupades per una sola residència o per afloraments de roques deshabitades que són només llar d’ocells aquàtics migratoris. Aquí farem un agradable creuer per a gaudir de més a prop de la fabulosa perspectiva que ens ofereix aquest conjunt d’illes, escampades enmig del riu de Saint Lawrence, on modestes cabanyes rivalitzen amb opulentes mansions. Dinar per lliure (No inclòs). A la tarda, continuació del trajecte cap a Montreal. Sopar i allotjament.

MONTREAL – QUÉBEC

Esmorzar. Aquest matí tindrà lloc la visita de Montreal, la segona ciutat francesa més gran del món. Anomenada Ville-Marie pels primers colonis europeus, Montreal és una ciutat de contrastos amb el seu Port Vell i els seus nous espais urbans al centre de la ciutat on s’integren un gran nombre d’edificis amb una curiosa xarxa de passejos subterranis, on hi podem trobar cafès, restaurants, botigues i cinemes. Farem un recorregut pels principals atractius de la ciutat. Dinar per lliure (No inclòs). A la tarda, sortirem cap a Mont Royal per a fer una visita d’aquesta ciutat a través de l’Oratoria de Saint Joseph, la Basílica de Notre Dame i el Parc Olímpic construït pels Jocs Olímpics d’Estiu del 1976. Acabada la visita, continuació del trajecte cap a Québec. Sopar i allotjament.

QUÉBEC

Esmorzar. Avui tindrà lloc la visita de la ciutat de Québec. Darrera dels seus murs de pedra, la capital de la província del Québec ens donarà la impressió de tenir un peu a França o a una època passada. Farem un interessant recorregut per la ciutat més antiga del Canadà per a admirar les impressionants fortificacions i la ciutadella estrellada. També farem una parada al Parlament abans d’anar al Port Vell, a la Plaça Reial i als barris de Petit-Champlain. Dinar per lliure (No inclòs). A la tarda, visitarem les impressionants Cataractes de Montmorency, de 275 peus d’alçada, és a dir, 98 peus més altes que les del Niàgara. En acabat, tornada a Québec. Sopar i allotjament.

QUÉBEC – OTTAWA/GATINEAU

Esmorzar. Sortida de bon matí cap a Ottawa, la capital del Canadà, una ciutat dinàmica de més d’un milió de persones. Situada a Ontario, a la frontera amb Québec, és un lloc on es parla anglès i francès al carrer, on s’hi pot descobrir un interessant patrimoni en impressionants llocs nacionals i llocs d’interès turístic, incloent el Canal Rideau, considerat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, el Parliament Hill i altres atraccions nacionals. Ottawa és una ciutat plena de cultura, amb museus de classe mundial i galeries que exhibeixen importants col·leccions nacionals i exposicions especials de Canadà i de tot el món. Dinar per lliure (No inclòs). A la tarda, farem un interessant recorregut per la ciutat d’Ottawa. Coneixerem el Parlament i altres llocs d’interès com ara la Fila de l’Embaixada, les Residències del Governador General i el Primer Ministre, el Centre d’Arts Nacionals, etc. Sopar. Allotjament a Gatineau.

OTTAWA – TORONTO

Esmorzar. Avui començarem el dia amb la visita del Museu Canadenc de la Civilització, el museu nacional del Canadà d’història humana. L’objectiu d’aquest museu és recolectar, estudiar, preservar i presentar objectes materials que reflexen la història humana del Canadà així com la diversitat cultural de la seva gent. Aquest museu és reconegut entre els seus visitants per les seves sales d’exposició permanent que recullen 20.000 anys d’història humana del Canadà, així com per l’arquitectura de l’edifici i la ubicació notable, a la vora del riu Ottawa. El museu també presenta un programa d’exposicions especials en constant canvi que desenvolupen temes canadens o que engloben altres cultures i civilitzacions, passades i presents. Dinar per lliure (No inclòs). A la tarda, sortida cap al Toronto. Sopar i allotjament.

TORONTO – NIAGARA FALLS – TORONTO

Esmorzar. Avui començarem el dia coneixent la ciutat de Toronto, a través de la Catedral de Saint Michael’s, el City Hall, el districte financer i la torre CN, entre d’altres. A continuació, sortida cap a les Cataractes del Niàgara, tot travessant l’encantadora ciutat de Niagara on the Lake, del segle XVII, a la província d’Ontario. Arribada a les Cataractes del Niàgara, una de les set meravelles del món i potser la més captivadora de totes. Farem un passeig amb el vaixell “Maid of the Mist” per a gaudir d’aquesta experiència multisensorial de més a prop. Dinar per lliure (No inclòs). A la tarda, temps lliure per a seguir coneixent les cataractes. En acabat, tornada a Toronto. Sopar i allotjament.

TORONTO – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. Temps lliure a la ciutat fins a l’hora prevista. Dinar per lliure (No inclòs). Trasllat a l’Aeroport de Toronto, facturació de l’equipatge i sortida amb el vol direcció a Barcelona. Nit a bord.

BARCELONA

Arribada a l’Aeroport de Barcelona i FINAL DEL VIATGE, tot desitjant que hagin gaudit d’aquesta ruta per la Costa Est del Canadà.

Més informació

1 + 4 =