+34 93 496 14 67 info@kulturalia.es

CUBA

Essències del Carib

La Habana i les ciutats colonials
Patrimoni de la Humanitat

La Habana

Guamà

Cienfuegos

Trinidad

Viñales

Cuba, filla del Mar Carib i una de les illes amb més sabor tropical del planeta. Les seves arrels afroamericanes es mostren en les més autèntiques tradicions locals, on el seu clima i el seu paisatge fan d’aquesta terra un paradís natural. Cuba és autèntica per la seva gent, el seu passat històric i un present ple d’esperança, malgrat les dificultats del dia a dia. En aquest viatge us convidem a assaborir la seva capital i la Cuba profunda a través de les seves ciutats històriques i colonials. Un viatge fascinant i captivador!

Miquel Miró

CEO Kulturalia

BARCELONA – LA HABANA (VIA MADRID)

Presentació a l’Aeroport de Barcelona 2 hores abans del vol. Facturació dels equipatges i embarcament per a sortir amb el vol direcció a Madrid. Enllaç amb el vol transcontinental direcció a La Habana. Arribada a Cuba. Tràmits d’aduana, assistència i trasllat a l’hotel, amb còctel de benvinguda al Lobby Bar del mateix hotel. Allotjament.

LA HABANA, PATRIMONI DE LA HUMANITAT

Esmorzar buffet a l’hotel. Recorregut panoràmic de la ciutat, visitant les 4 places que conformen el centre històric de La Villa de San Cristòbal de la Habana i llocs d’interès com el Palau Presidencial, Parc Central, Capitoli, Bar-Restaurant Floridita, Bar-Restaurant La Bodeguita del Medio, etc. Visita de les àrees exteriors del Gran Parc Històric Militar Morro-Cabaña, el complex de fortaleses més gran del Carib, i visita al Crist de l’Habana. Dinar en un restaurant de la Vella Habana. Continuarem la visita panoràmica per la ciutat, amb la Universitat de l’Habana i la Plaça de la Revolució. Pararem a diferents punts emblemàtics per a poder-los immortalitzar amb les nostres càmeres. Tornada a l’hotel. A una hora indicada, recollida a l’hotel i sortida per a efectuar el programa nocturn de la Habana, amb assistència a la famosa Cerimònia de la Canonada al Gran Parc Històric Militar Morro Cabaña. Sopar al Restaurant Cafè de l’Orient. Tornada a l’hotel i allotjament.

LA HABANA – GUAMÀ – CIENFUEGOS

Esmorzar buffet a l’hotel. Sortida amb destinació a Cienfuegos amb recorregut en trànsit pel Parc Nacional Monteamar, amb vistes al Criader de Cocodrils. Es tracta del major viver de cocodrils de Cuba, ubicat a Guamà, un complex turístic concebut enmig de la Llacuna del Tresor, part integrant del Parc Natural de la Península de Zapata. Finca Festa Campesina és una granja on pots gaudir d’activitats de lleure en un entorn rural coneixent alhora els costums i la cultura dels camperols cubans. Passeig amb llanxa ràpida fins l’Aldea Taina on trobareu també escultures dels aborígens, obra d’art de l’escultora Rita Longa de l’any 1999. Dinar a un restaurant local. Continuarem el viatge cap a Cienfuegos. Arribada a l’hotel i allotjament.

CIENFUEGOS – TRINIDAD

Esmorzar buffet a l’hotel. Recorregut per la ciutat de Cienfuegos, anomenada la “Pela del Sur”, on destaca el traçat perfecte dels seus carrers i edificacions d’alt valor arquitectònic que ens mostra la cultura francesa. Els carrers de Cienfuegos van ser originalment formats per quadrícules. L’arquitectura eclèctica de la ciutat conserva abundant decoració neoclàssica. És una de les ciutats de millor traçat que existeixen a Cuba, de carrers amples i rectes, de passejos i parcs (el més important és el “José Martí”), d’edificis moderns i antics que responen totalment al conjunt exterior que l’envolta. Dinar al restaurant Palacio de Valle. A l’hora prevista, sortida cap a Trinitat. Sopar i allotjament.

TRINIDAD – LA HABANA

Esmorzar burffet a l’hotel. Recorregut per la ciutat de Trinidad, que amb els seus carrers adoquinats a la seva Plaça Major i la seva arquitectura, sembla haver-se detingut en els segles XVIII i XIX. Declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1988. Visita al Bar Canchanchara, una cocteleria que està a la localitat de Trinidad, en un dels seus edificis més antics, amb un bell pati interior i un porxo pintoresc on hi ha les taules i cadires i on tenen petits racons on fan recitals en viu. En principi La Canchánchara és un còctel que, encara que molts pensen que va ser inventat a Trinidad, va néixer a la part més oriental de l’illa en l’època de les guerres per la independència d’Espanya i es tracta d’una beguda alcohòlica a base de llimona, aiguardent, gel, aigua i mel. També visitarem el Taller de la Ceràmica, i l’Església Parroquial Major. Dinar en un restaurant local i sortida cap a La Habana. Arribada, amb còctel de benvinguda al Lobby Bar del mateix hotel, i allotjament.

LA HABANA, EXCURSIÓ A VIÑALES

Esmorzar buffet a l’hotel. Sortida de l’Habana cap a la província més occidental de Cuba: Pinar del Rio, mundialment coneguda com la terra del millor tabac del món. Breu parada al Ranchon Las Barrigonas, envoltat per les típiques cases camperoles i cultius locals. Un cop arribat a la ciutat de Pinar del Rio, recorregut panoràmic de la ciutat, i visita a la fàbrica de rom artesanal “Guayabita del Pinar”, on especialistes ens donaran una explicació detallada de la història, tradició i processos de producció del rom cubà, així com a la fàbrica de tabacs manufacturats Francisco Donatién. Continuarem el viatge fins el pintoresc poblat de Viñales. Passeig pel Parc Nacional Valle de Viñales (132 kilòmetres quadrats), declarat Paisatge Cultural Protegit per la UNESCO i Monument Nacional Natural que destaca per la seva bellesa de les seves altives muntanyes amb cims rodons i de nombroses coves de gran interès. Visita al Mural de la Prehistòria, obra monumental de 120 metres pintada per un deixeble de Diego Rivera, sobre la paret d’un promontori. Visita al Mirador dels Gessamins, que ofereix una impressionant vista de la vall, mentre gaudirem d’un còctel. Passeig amb vaixell per l’interior de “La cova de l’Indi” a través d’un riu soterrani que el travessa. Dinar camperol en un restaurant local. Tornada a l’hotel i allotjament.

LA HABANA AL TEU AIRE

Esmorzar buffet a l’hotel. Dia lliure a disposició dels Srs Clients per a poder seguir descobrint l’Habana, per a efectuar alguna excursió opcional o bé per descansar.

LA HABANA – BARCELONA (VIA MADRID)

Esmorzar buffet a l’hotel. Matí lliure per acabar de gaudir d’aquesta enigmàtica ciutat. A l’hora indicada, trasllat a l’Aeroport de l’Habana. Tràmits d’aduana, facturació dels equipatges i volem a Barcelona via Madrid. Nit a bord de l’avió.

ARRIBADA A BARCELONA  

Enllaç a Madrid amb el vol direcció a Barcelona i arribada a l’Aeroport del Prat. Final del viatge i dels nostres serveis, tot desitjant que hagin gaudit de la seva estada a Cuba.

Més informació

11 + 6 =