+34 93 496 14 67 info@kulturalia.es

CAP D’ANY A DUBROVNIK

30 desembre 2015 / 03 gener 2016

La Perla de la Costa Dalmàta

Espais Llegendaris dels Balcans

Dubrovnik i Montenegro, Patrimoni de la Humanitat

DUBROVNIK

MONTENEGRO

La combinació extraordinària de cultura, història, gastronomia i proximitat fa que Croàcia s’hagi situat a dalt de la llista de les destinacions més desitjades pels turistes. La varietat de l’oferta turística va més enllà de les belles ciutats de Dubrovnik o Split. És un país ideal per perdre’s pels racons màgics que la història ha deixat als seus carrers.

Miquel Miró

CEO Kulturalia

BARCELONA – DUBROVNIK, VISITA DE LA CIUTAT

Presentació a l’Aeroport de Barcelona a l’hora indicada (2 hores abans de la sortida del vol). Facturació dels equipatges i volem cap a Croàcia. Arribada a Dubrovnik, assistència a l’aeroport i trasllat a la ciutat. Avui descobrirem aquesta meravellosa ciutat de la Costa Dàlmata, la veritable perla de Croàcia. Descobrirem el seu centre històric, declarat íntegrament Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Les seves impressionants muralles emmarquen la ciutat medieval i tot el seu magnífic conjunt històric i artístic al voltant del “stradun”. Visitarem la seva fastuosa Catedral, el Palau dels Rectors (Knezev Dvor) i l’antiga Farmàcia del Monestir Franciscà, una de les més antigues d’Europa. Acabades les visites, sortida cap al nostre hotel. Sopar i allotjament.

VISITEM LA BADIA DE KOTOR (MONTENTEGRO) I SOPAR DE GALA

Esmorzar buffet. Avui durem a terme una interessant excursió a Montenegro, a través de la Badia de Kotor. Sortirem cap a Herceg Novi, ja dins la veïna Montenegro i arribarem a la Badia de Kotor, un gran fiord que ens impactarà per la seva bellesa natural. Arribada a Perast, un petit i bucòlic poblet de pescadors, on agafarem un creuer fins arribar a l’illot de Gospa od Skrpjela amb una magnífica església. Tot seguit continarem fins a la ciutat de Kotor, on es realitzarà la visita del seu esplendorós conjunt històric. Seguidament, continuarem el trajecte cap a la ciutat medieval de Budva. Dinar en un restaurant regional. Visita del centre històric de Budva, que fou destruïda pel terratrèmol del 1979 i reconstruïda durant els anys 80 del segle XX. Disposarem de temps lliure i posterior tornada a Dubrovnik. A una hora indicada, GRAN SOPAR DE GALA DE CAP D’ANY AMB ANIMACIÓ. Allotjament.

DUBROVNIK, DIA LLIURE

Esmorzar buffet. Feliç Any Nou!!! Jornada lliure a disposició dels Srs Clients. Sopar i allotjament a l’hotel.  

DUBROVNIK, DIA LLIURE

Esmorzar buffet. Jornada lliure a disposició dels Srs Clients. Sopar i allotjament a l’hotel. 

DUBROVNIK – BARCELONA

Esmorzar buffet. Aquest matí disposarem de temps lliure i, a una hora indicada, trasllat a l’Aeroport de Dubrovnik. Facturació dels equipatges i volem de tornada a Barcelona. Final del viatge i dels nostres serveis tot desitjant que hagin gaudit de la seva estada a Dubrovnik durant aquest Cap d’Any.

Més informació

14 + 12 =

Començar conversa
💬 Et podem ajudar?
Et podem ajudar?