+34 93 496 14 67 info@kulturalia.es

ESCAPADA A STONEHENGE

Del 12 al 15 d’octubre 2017 (Pont del Pilar)

Amb Sebastià d’Arbó.

LONDRES

BATH

BRISTOL

AVEBURY

SALISBURY

GLASTONBURY

WELLS

VOLS CONÈIXER ELS MISTERIS QUE FOLREN LLOCS TAN EMBLEMÀTICS COM STONEHENGE, HILLBOURY MOUNT I AVEBURY?  VOLS DESCOBRIR EL GRAN SECRET ESTELAR QUE AMAGA L’ABADIA DE GLASTONBURY, AUTÈNTIC BRESSOL DEL MITE DEL SANT GRAAL? SABIES QUE LONDRES ÉS UNA CIUTAT MÀGICA I BENEÏDA PER LA CUSTÒDIA SACRA DE L’HEROI ANCESTRAL BRAN O EL MATEIX REI ARTUR DE LA MITOLOGIA CELTA? Així doncs, al sud d’Anglaterra s’hi troba un extens i excepcional conjunt arqueològic i megalític, un dels més importants de tota Europa. Hi destaquen molt especialment Stonehenge, Avebury i Hillboury Mount, sense oblidar-nos del magnífic emplaçament de l’Abadia de Glastonbury on es centralitza la temàtica de la Llegenda del Sant Graal. Alhora hi podem descobrir aspectes màgics i inèdits de la gran urb cosmopolita de Londres (l’antiga Londinium), banyada pel Tàmesis, custodiada i beneïda des d’antuvi per les divinitats celtes al punt màgic del Castell de la Tower, on habiten els corbs sagrats (emblema de l’ancestral heroi Bran) i on es guarden les joies de la Corona Britànica, sense oblidar-nos dels vestigis enigmàtics de l’Església del Temple a Londres… Tot això amb el guiatge dels especialistes Sebastià D’Arbó i Jaume Cluet.
Jaume Cluet

Director de Kulturalia

BARCELONA – LONDRES – BATH (VISITA CIUTAT)BRISTOL Presentació a l’Aeroport de Barcelona a l’hora indicada. Tràmits d’embarcament i volem cap a Londres. Posterior arribada a l’Aeroport de Londres. Recollida d’equipatges i trobada amb el nostre transportista per a desplaçar-nos cap al sud d’Anglaterra en direcció a la ciutat de Bath. Al migdia, dinar en un acreditat establiment. A la tarda, visita de la històrica ciutat de Bath,  on hi trobem les seves famoses Termes amb un ancestral i sacre espai dedicat als déus de les aigües pels antics celtes britons que posteriorment els romans acomodaren com a estació termal i així va romandre fins a l’època recent georgiana que fou transformat en un luxós complex termal pels benestants. Destaca així mateix la seva St. Peters Church, antiga abadia benedictina i que actualment és una església de culte anglicà, essent considerada una dels millors exemples del gòtic del sud-oest anglès. Acabades les visites, trasllat a l’hotel situat a la ciutat de Bristol. Sopar i allotjament.
BRISTOL – STONEHENGE – AVEBURYSALISBURY – BRISTOL Esmorzar a lhotel. Sortida cap a un dels punts més importants de caire arqueològic del sud d’Anglaterra, tal com està considerat Stonehenge, veritable catedral del megalitisme europeu, situat a les rodalies de l’esplanada de Salisbury, que permet admirar un dels llegats més ancestrals de la Humanitat, lligat al misteri dels constructors d’aquest imponent temple estelar, autèntic observatori astronòmic de les fases lunars, solars i estelars. Posterior continuació en direcció a Avebury on també podrem contemplar un altre dels conjunts megalítics més espectaculars de les illes britàniques, de dates similars al de Stonehenge, ja que està datat en més de 5.000 anys d’antiguitat, i construït en base a diferents cercles de pedres amb una alçada fins a 4,2 metres i un pes d’alguna d’elles que arriba fins a les 40 tones, repartits tots ells entre les cases de la petita vila rural d’Avebury. En el seu entorn també hi trobem la singular muntanya artificial de Silbury Hill, de 40 metres d’alçada, essent el monticle, fet per la mà de l’ésser humà, més alt de la prehistòria d’Europa, tot i que es desconeix la seva veritable finalitat. Al migdia, dinar en un acreditat establiment. A la tarda ens desplaçarem fins a la històrica vila de Salisbury per a visitar la seva imponent Catedral medieval i el seu casc antic. Posterior tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.
BRISTOL – ABADIA DE GLASTONBURYCATEDRAL DE WELLSBRISTOL Esmorzar a lhotel. Sortida cap a un dels llocs més místics del sud d’Anglaterra on s’ubica l’antiga Abadia de Glastonbury, situada en el màgic espai de l’antiga i mítica illa d’Avallon, on la llegenda explica que la tomba del Rei Artús fou trobada en aquesta singular abadia i on fou custodiada la relíquia del Sant Graal que Josep d’Arimatea va portar des de la llunyana Palestina i on alhora hi destaca també el famós indret del Cim de Tor, puig neuràlgic amb connotacions estelars. Al migdia, durem a terme el dinar. A la tarda, continuació de la ruta fins arribar a la monumental Catedral gòtica de Wells, on també destaca el notable palau episcopal i un interessant i acollidor casc antic on es desenvolupa l’activitat social d’aquesta bonica vila. Acabades les visites, tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.
BRISTOL – LONDRES (VISITA CIUTAT) – BARCELONA  Esmorzar a lhotel. Al matí, sortirem en direcció a la ciutat de Londres, on visitarem algun dels seus monuments més emblemàtics, com la famosa Torre (Castell) de Londres, un dels llocs més històrics i imponents de la ciutat, que data del segle XI, en època de Guillem el Conqueridor, qui va reconstruir-la al costat del riu Tàmesis per a protegir la ciutat d’atacants que arribaven per via marítima, sense oblidar-nos de la seva antiga tradició que es troba lligada al culte de lantic déu celta Bran, protector ancestral de la ciutat. Continuació cap al barri i singular Església del Temple, construïda a finals del segle XII per l’Orde del Temple com la seva seu a la ciutat de Londres i és famosa ja que encara conserva algunes tombes dels seus cavallers més emblemàtics. Al migdia, durem a terme el dinar. A la tarda, disposarem de temps lliure al centre de la ciutat. Posteriorment, a una hora prèviament indicada, es durà a terme el trasllat a l’Aeroport de Londres. Facturació del equipatges i vol de tornada cap a Barcelona. Arribada a l’Aeroport del Prat. Final del viatge i dels serveis, tot desitjant que hagin gaudit d’aquesta interessant ruta.

Més informació

13 + 12 =