POLÍTICA DE PRIVACITAT XARXES SOCIALS

  1. Introducció

De conformitat amb l’establert en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD) i la Llei 3/2018, del 5 desembre, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), www.kulturalia.es informa als usuaris que ha procedit a crear un perfil a les Xarxes Socials Facebook i Instagram amb la finalitat principal de fer publicitat dels seus productes i serveis.
Dades de: Viatges Panorama Cultural, SL. C/ Casanova 49-53, Entresol 3a, Escala Dreta. Barcelona, 08011, Espanya.
E-mail: info@kulturalia.es.
Domini Web: www.kulturalia.es.

 

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per https://www.kulturalia.es/  mostrant així interès en la informació que es publicita a la xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades  en el seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

https://www.kulturalia.es/  té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, en especial, el seu nom de contacte. Aquestes dades només són utilitzades dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporades a cap fitxer.

En relació als drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dels que vostè disposa i que poden ser exercitats davant https://www.kulturalia.es/, d’acord amb el RGPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

  • Accés: vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
  • Rectificació: només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control de https://www.kulturalia.es/, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret haurà d’exercitar-ho davant la Xarxa Social.
  • Cancel·lació i/o oposició: d’igual manera que en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control de https://www.kulturalia.es/, per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

https://www.kulturalia.es/  realitzarà les següents actuacions:

  • Accés a la informació pública del perfil.
  • Publicació al perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de https://www.kulturalia.es/
  • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social. Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran al perfil de l’usuari.

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

  1. Publicacions

L’usuari, un cop unit a la pàgina https://www.kulturalia.es/ , podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el conteniment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol tipus de publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc., que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decor, i/o que infringeixin, violin o interfereixin en els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, https://www.kulturalia.es/ es reserva el dret a retirar d’immediat el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

https://www.kulturalia.es/ no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes per altres usuaris, per la qual cosa el mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

Les imatges que puguin publicar-se a la pàgina no seran emmagatzemades a cap fitxer per part de https://www.kulturalia.es/,però sí que romandran a la Xarxa Social.

  1. Concursos i promocions

https://www.kulturalia.es/ es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els que podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun d’ells, quan s’utilitzi per això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en la mateixa. Complementant sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, d’alguna manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

  1. Publicitat

https://www.kulturalia.es/ utilitzarà la Xarxa Social per a publicitar els seus productes i serveis. En tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per tal de realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre complint amb les exigències legals del RGPD i de la LSSI-CE.

No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de https://www.kulturalia.es/ per tal que també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social:

Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/

Instagram: https://www.facebook.com/help/instagram/155833707900388/