+34 93 496 14 67 info@kulturalia.es

LA FILARMÒNICA DE BERLÍN

Imatges de Berlín

Patrimoni Monumental, Museus i Concert a la Capital Germànica

 

Berlín

Potsdam

Benvinguts a Berlín, la ciutat dels contrastos, on conviuen amb harmonia la modernitat que ofereix el nou mil·leni amb la soletat i tranquil·litat de la naturalesa que l’envolta. Ciutat llarg temps dividida, aconsegueix unir-se per oferir el millor de sí mateixa, a través d’una història rica en matisos i d’una arquitectura que va des dels monuments més clàssics fins als més avantguardistes. Un recorregut pels voltants de la capital germana també ens mostrarà algunes de les ciutats històriques més importants de la regió de Saxònia i Brandemburg.
Miquel Miró

CEO Kulturalia

BARCELONA – BERLÍN

Presentació a l’Aeroport de Barcelona. Facturació dels equipatges i sortida amb vol directe a Berlín. Arribada, assistència per part dels nostres corresponsals i trasllat al centre de la ciutat per dinar. A la tarda, durem a terme una interessant visita panoràmica urbana per a tenir una primera presa de contacte amb aquesta magnífica capital germànica. Tot seguit pujarem a la espectacular Torre de Telecomunicacions de Berlín (Fernsehturm) que, amb una alçada de 368 metres, és el punt més alt de la ciutat, fet que ens permetrà contemplar unes fabuloses vistes sobre la ciutat de Berlín (si el clima ho permet). En acabat, sortida cap al nostre hotel. Sopar i allotjament.

BERLÍN A FONS I L’ILLA DELS MUSEUS

Esmorzar a l’hotel. Avui recorrerem els racons més interessants de la ciutat. Començarem per visitar l’impressionant Reichtag o Parlament (en funció de la disponibilitat), edifici d’estil renaixentista italià, obra de Paul Wallot. El 1933 el nazis el van incendiar, el 1945 les bombes dels aliats li van causar greus danys i el 1943 va perdre la seva cèlebre cúpula; no obstant això l’edifici va ser renovat completament als anys 70 però sense la cúpula, ja que no fou fins a finals del anys 90 que es va posar en marxa el projecte de remodelació creat pel prestigiós arquitecte Norman Foster. Foster va dissenyar la lleugera cúpula envidrada, que contrasta amb l’enorme mola de la resta de l’edifici. Tot seguit coneixerem la Plaça Alexander, que ha estat sense cap mena de dubte el centre de la vida urbana del Berlín Oriental. És en aquesta plaça on veurem l’Església de Santa Maria i l’Ajuntament. Passarem pels monuments més importants, la Porta Triomfal de Brandenburg, el veritable emblema berlinès, i el monument dedicat a l´Holocaust, obra escultòrica faraònica inaugurada el 2005. Continuarem la visita de Berlín, visitant les restes del Mur de Berlín i l’exterior de les esglésies bessones, una francesa i l’altra alemanya. En acabat, dinar en un restaurant local. A la tarda, anirem fins a l’anomenada Illa dels Museus, un vast complex creat el segle XIX pel rei Frederic Guillem III i que actualment acull les col·leccions més importants dels museus d’art de Berlín. Visitarem el conegut Museu de Pèrgam, on podrem admirar l’espectacular Altar de Pèrgam i altres magnífiques obres de l’art grec i romà, així com també les impressionants joies de les civilitzacions sumèria i babilònica. Es tracta d’un dels museus més rics del món en art del Pròxim Orient. Seguidament, i al costat mateix, trobarem el magnífic Museu Egipci (Neus Museum), que ens permetrà conèixer l’evolució històrica artística de l’Egipte faraònic, amb una impressionant col·lecció d’objectes de diferents dinasties, obres condonades o altres vegades saquejades pels nazis durant les incursions alemanyes en plena fervorositat colonial, on sobressurt l’espectacular escultura de la faraona Nefertari. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

BERLÍN, POTSDAM I CONCERT A LA FILARMÒNICA

Esmorzar a l’hotel. Avui sortirem cap a Potsdam, ciutat que gaudeix d’una situació geogràfica privilegiada, enmig dels braços del riu Havel, dels canals i dels llacs. Destruïda durant la Guerra dels Trenta Anys, aquesta ciutat fou reconstruïda per Frederic Guillem I, el Rei Sergent i el seu fill Frederic el Gran, qui la convertí en un gran centre administratiu i militar. Tot seguit visitarem el Palau de Cecilienhof, construït durant la I Guerra Mundial com a residència d’estiu del príncep hereu Guillem i la seva esposa Cecilia de Mecklemburgo-Schwerin, tot imitant l’estil de les cases de camp angleses, amb parets entramades. El palau adquirí notorietat arreu del món per ser el lloc on es van dur a terme les negociacions dels aliats vencedors (Estats Units, Gran Bretanya i l’Unió Soviètica) l’estiu del 1945. Farem un recorregut per les estances principals i coneixerem el lloc commemoratiu de la Conferència de Potsdam, així com les estances privades dels prínceps hereus. Altres espais del palau acullen actualment les instal·lacions d’un elegant hotel. Acabada la visita, dinar en un restaurant local. A la tarda, retorn a Berlín i, a una hora indicada, assistirem a un fabulós CONCERT A LA PRESTIGIOSA FILARMÒNICA DE BERLÍN, una de les més importants del món en el seu gènere. Acabada la funció, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

BERLÍN – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí seguirem descobrint la ciutat de Berlín, com el famós barri jueu, on la història hebrea pesa més que en cap altra ciutat europea. Passejarem pel barri jueu històric, desenvolupat als voltants del carrer Oranienburg, un dels barris més animats de la ciutat, ple de restaurants, galeries d’art i clubs nocturns. Cal destacar l’espectacular Sinagoga, d’estil bizantí, reconstruïda l’any 1995 després del seu bombardeig, on sobressurt la seva inconfusible cúpula daurada, símbol de la comunitat hebrea. Just al darrera, hi trobem el Hackerscher Höfe, un dels patis interiors més bonics que caracteritzen aquesta zona. Finalment, ens dirigirem a un dels molls fluvials per a fer un agradable Creuer amb vaixell pel riu Spree, a través d’un traçat sinuós que travessa la ciutat d’est a oest i que permet observar de manera panoràmica els principals monuments i la variada arquitectura de Berlín. Durant el recorregut, passarem per llocs tan coneguts com el Reichstag, l’Illa dels Museus i la Catedral de Berlín, entre d’altres. Dinar de comiat en un restaurant local. A una hora indicada, trasllat a l’Aeroport de Berlín. Facturació dels equipatges i volem novament cap a Barcelona. Final del viatge i dels nostres serveis desitjant que hagin gaudit de la seva estada a Berlín.

Los campos marcados con (*) son obligatorios.
.


Començar conversa
💬 Et podem ajudar?
Et podem ajudar?