CONCERT SIMFÒNIC A L’ÒPERA NACIONAL DE BORDEUS

Bordeus i Saint Emilion

Ruta Gastronòmica i Monumental

Bordeus

Saint Emilion

Blaye

Toulousse

Moissac

Aquitània, filla del sud de França, acariciada per l’aigua i el vent de l’Atlàntic i famosa pel seu vi i gastronomia, és la terra del bon viure. A qui la visita, regala naturalesa generosa i plaers que inciten a la luxúria, juntament amb la bona estima del seu majestuós patrimoni. Des del blau rectilini de la seva costa fins al verd de les seves terres interiors, Aquitània ens espera amb els braços oberts. Cal destacar especialment la meravellosa Bordeus, ciutat d’art, de cultura i d’història que conserva un excepcional patrimoni arquitectònic del segle XVIII. Miquel Miró

CEO Kulturalia

BARCELONA – TOULOUSE – BORDEUS

Sortida de Barcelona en direcció a Girona i França. Breu parada per esmorzar per lliure (No inclòs) i continuació del viatge fins arribar a Toulouse, capital del Midi, vila històrica del sud de França solcada per les aigües del Garona, on durem a terme el dinar. Breu visita d’aquesta ciutat, que atresora un important conjunt monumental, esquitxada per les aigües del riu Tarn, coronada per la meravellosa Place Nationale i la Catedral de Notre Dame. Continuació cap al nord travessant la Vall de la Garona fins arribar a la regió atlàntica d’Aquitània, terra de paisatges històrics i vitivinícoles del gran oest francès. Arribada a Bordeus, capital de la regió. Sopar i allotjament a l’hotel.

 

BORDEUS I CONCERT SIMFÒNIC

Esmorzar a l’hotel i visita guiada de la ciutat de Bordeus, capital de la comarca de la Gironda i de la regió d’Aquitània, a peus de l’estuari de la Gironda, entre els rius Garona i Dordonya. Començarem la visita duent a terme una interessant panoràmica a través de les principals avingudes i places, situades al marge est del Garona, una ciutat que s’ha anat ennoblint amb el pas dels segles. La modernitat i l’antiguitat es conjuguen magistralment constituïnt una ciutat plenament cosmopolita, oberta al món des d’èpoques immemorials gràcies al seu port històric, d’on sorgiren les grans gestes colonials cap a l’atlàntic i ultramar. Coneixerem el patrimoni del segle d’Or bordelès, el XVIII, on sobressurten el Teatre, el famós barri de Saint Pierre i la Plaça de la Borsa. També coneixerem la meravellosa catedral de Saint André, l’Ajuntament i els palauets particulars, que van esquitxant tot el conjunt monumental urbà. Al migdia, dinar en un acreditat restaurant. A la tarda, tornarem a Bordeus per assistir al CONCERT SIMFÒNIC A L’EMBLEMÀTICA ÒPERA NACIONAL. Acabat l’espectacle, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

BORDEUS, SAINT EMILION I BLAYE  

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Saint Emilion, la joia d’Aquitània. Aquest poble es troba en un marc incomparable de paisatges vitivinícoles. Aquesta localitat nasqué al voltant de la tomba de Saint Emilion, monjo ermità d’origen bretó que trobà en aquestes contrades un idíl·lic espai per a la seva retirada. Fou durant el segle VIII que s’hi construí una ermita escarpada sota un promontori. La ciutat medieval concentra nombrosos monuments històrics, com l’església subterrània, les catacombes, la capella de la Trinitat, etc. Però Saint Emilion també és una magnífica etapa pels amants del vi, és aquí on es troben les millors bodegues de reputació internacional. Durem a terme una bona degustació de vi en alguna de les seves bodegues. Acabades les visites, dinar en un restaurant de la zona. A la tarda, sortirem cap al nord de Bordeus per a conèixer la ciutadella medieval de Blaye, situada molt a prop de l’estuari de la Gironda. Fou coneguda des de l’antiguitat com a bastió feudal, plaça forta que vigilava l’entrada a les comarques de Bordeus. Vauban li va donar el retoc actual, amb un sistema defensiu singular, anomenat el “Fort Paté”, sobre l’illa que du el mateix nom, i el “Fort Médoc” a l’altre marge del riu. Durant la visita guiada podrem descobrir les muralles, el polvorí, les sales de la guarnició militar, etc. Retorn a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

BORDEUS – MOISSAC – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel i sortida cap al Midi, fins arribar a la veïna localitat de Moissac. Visitarem aquesta fabulosa localitat medieval, situada a la conca del Tarn, fomant un meravellós llac just al bell mig de la vila, on també hi és present el canal del Garona, formant un indret màgic envoltat d’aigua. També és coneguda per ser una cruïlla de camins històrics, amb més de 1000 anys d’antiguitat, sobretot com a etapa clau del camí de Sant Jaume, on hi destaca un patrimoni religiós inversemblant, coronat pel conjunt abacial de Sant Pere, amb un meravellós claustre d’estil romànic i l’església, de gran valor arquitectònic. També hi ressalten petites rues medievals i places encisadores, que fan d’aquesta vila una joia artística del Midi. Al migdia dinar en un restaurant local. Després de l’àpat, iniciarem el camí de retorn fins a Barcelona. Final del viatge i dels nostres serveis, tot desitjant que hagin gaudit de la seva estada a Bordeus.

Por favor, prueba que eres humano seleccionando el casa.