+34 93 496 14 67 info@kulturalia.es

CAP D’ANY A OPORTO EN CREUER FLUVIAL!

Del 29 de desembre 2019 a l’01 de gener 2020

Exclusiva Nit de Cap d’Any amb refinada Cuina Francesa!

Són molts els visitants que coincideixen en definir Oporto com una ciutat que enamora, una ciutat amb una atmosfera mística difícil d’explicar i que varia segons el lloc, l’hora i la llum del dia. Segurament sigui per la seva gent, coneguda pel seu tracte amable i generós, i també pel Duero i el patrimoni de les seves dues vores, amb els seus ponts i monuments, rajoles, balcons florits i carrers comercials. No és d’estranyar, doncs, que el seu centre històric i la vora del riu Duero on es troben les bodegues de vi d’Oporto estiguin catalogats com a Patrimoni Mundial de la UNESCO. Vine a descobrir la Vall do Douro, coneguda popularment com “la vall encantada” per la bellesa i encant dels seus paisatges, a través d’un agradable Creuer Fluvial que ens mostrarà les meravelles de la famosa Terra dels Vins amb preciosos panorames de vinyes, pobles i petites viles i que ens portarà fins a la desembocadura del Duero, on gaudirem d’una màgica vetllada de Cap d’Any en un marc incomparable amb vistes a la il·luminada ciutat d’Oporto. 

Miquel Miró

CEO Kulturalia

ITINERARI

Dia 29/12

BARCELONA – OPORTO, VISITA DE LA CIUTAT (EMBARQUEM AL VAIXELL)

 • Presentació a l’Aeroport de Barcelona a l’hora indicada. 
 • Facturació dels equipatges i sortida amb vol directe a Oporto. Arribada a l’Aeroport d’Oporto i trasllat a la ciutat per a visitar aquesta esplèndida ciutat portuària que és, sens dubte, una de les més singulars del país, edificada com a Port al bell mig de la desembocadura del riu Duero i que ha sigut declarada com a Patrimoni Mundial per la UNESCO. Aquesta ciutat va donar origen al nom del país, “Portu Cale”. Amb un patrimoni excepcional, hi destaquen, entre els seus principals monuments, la Catedral del segle XII, ubicada a la part àlgida de la ciutat, Penyaventosa, d’on es domina tota la població, l’Església de Sant Francesc, d’un gòtic extraordinari, el famós Palau de la Borsa, el magnífic Port orientat imponentment cap a la vessant nord de l’Atlàntic i, per acabar, les seves famoses bodegues de vi d’Oporto. Al migdia, dinar en un restaurant local. A la tarda, a una hora indicada, trasllat al port i embarcament al vaixell. 
 • Presentació de la tripulació i Còctel de Benvinguda. Acomodament als nostres camarots. Sopar i allotjament al vaixell.

Dia 30/12

OPORTO – LA VALL DO DOURO I LA RUTA DELS VINS – REGUA

 • Pensió Completa al vaixell. Breu temps lliure a la ciutat d’Oporto. A mig matí, sortida en navegació cap a la Vall do Douro, una de les meravelles de Portugal, la més antiga regió amb denominació d’origen del món en la producció de vins, gràcies a les seves òptimes característiques climàtiques i morfològiques i gràcies també a l’obstinació del Marquès de Pombal al segle XVIII. No és d’estranyar, doncs, que el 2001 la regió de l’Alto Douro Vinhateiro fos declarada Patrimoni Mundial per la UNESCO, premiant així el treball dur de l’home del Douro i l’excel·lència dels vins produïts allà. Recorrerem en vaixell la famosa Ruta dels Vins, travessant espectaculars paisatges de camps i vinyes, on també hi freqüenta el cultiu d’oliveres i ametllers.
 • Passarem per l’esclosa de Carrapatelo, la més alta d’Europa amb 37 metres de desnivell fins arribar a la localitat vitivinícola de Paso da ReguaAllotjament. 

Dia 31/12

REGUA – LA VALL DO DOURO – OPORTO I ESPECIAL NIT DE CAP D’ANY AL VAIXELL

 • Pensió Completa al vaixell. Breu temps lliure a Paso da Regua. A mig matí, sortida en navegació cap a Oporto, passant per l’esclosa de Carrapatelo en sentit de baixada i gaudint dels fabulosos paisatges que ens ofereix aquesta màgica Vall do Douro. Arribada a Oporto a última hora de la tarda i temps lliure.
 • A la nit, sortida amb el vaixell cap a la desembocadura del riu Duero per a gaudir de l’agitada vida marina i passar allà la Nit de Cap d’Any en un marc incomparable. Sopar de Gala amb Refinada Cuina Francesa i Celebració de Cap d’Any amb Música i Ball de Nit al vaixell. 
 • Tornada al moll ben avançada la mitjanit. A la matinada es servirà una Xocolata Calenta acompanyada de fruites i brioixeria per als que encara quedin de peu. Allotjament.

Dia 01/01

OPORTO (DESEMBARQUEM) – BARCELONA

 • FELIÇ ANY NOU!!! Esmorzar tardà tipus “Brunch” (esmorzar-dinar) al vaixell. A una hora indicada, desembarcament i trasllat amb autocar a l’Aeroport d’Oporto.
 • Facturació dels equipatges i sortida amb vol directe a Barcelona.
 • Arribada a l’Aeroport del Prat.
 • Final del viatge i dels serveis, tot desitjant que hagin gaudit d’aquest exclusiu Cap d’Any a Oporto!

Los campos marcados con (*) son obligatorios.
.


Començar conversa
💬 Et podem ajudar?
Et podem ajudar?