+34 93 496 14 67 info@kulturalia.es

DRESDEN I SAXÒNIA

SEGUINT LES PASSES DE WAGNER I BACH

Patrimoni de la Humanitat

Dresden

Bastei

Pilnitz

Leipzig

Saxònia, una de les regions més interessants d’Alemanya, on la literatura i la música són protagonistes pel pas dels millors compositors d’Europa, com Wagner, Bach i Mendelssohn. Aquesta regió ofereix alhora una geografia encisadora, marcada pel pas del Riu Elba, i esquitxada de magnífics paisatges com la “Suïssa” saxona. Dresden i Leipzig ens conviden a gaudir d’un fabulós patrimoni i d’una oferta cultural excepcional. Un viatge pels amants del bon viure!
Miquel Miró

CEO Kulturalia

BARCELONA – DRESDEN

Trasllat a l’Aeroport de Barcelona amb autocar. Facturació dels equipatges i volem a Dresden. Assistència i trasllat al centre de la ciutat per dinar. A la tarda, durem a terme una interessant visita guiada d’aquesta localitat, capital de la regió de Saxònia. Aquesta ciutat fou durament castigada durant els bombardeigs de la II Guerra Mundial i posteriorment reconstruïda. Aixecada sobre les aigües del riu Elba, és coneguda com la ciutat de l’art i la història i sovint anomenada “la Florència del nord”. Visitarem tot el seu conjunt monumental, presidit per l’estil barroc, que corona i ennobleix gran part de l’arquitectura religiosa, ressaltant el Zwinger, amb els seus reputats pavellons del Carrilló i la Muralla, així com l’Òpera, una de les més luxoses d’Europa. També coneixerem la fastuosa Catedral i el seu castell. Sopar i allotjament a l’hotel.

DRESDEN, LA SUÏSSA SAXONA I EL PONT DE BASTEI

Esmorzar. Avui sortirem cap al sud de Dresden per a conèixer el Parc Natural de la Suïssa Saxona, una de les contrades naturals més espectaculars del país, tot seguint la Vall de l’Elba. Aquesta comarca gaudeix d’uns paisatges sorprenents gràcies a les formacions rocoses, les frondoses valls i les espectaculars gorges formades al pas de l’Elba, fet que li ha conferit el títol de Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. En primer lloc, durem a terme una parada al magnífic Pont de Bastei, construït el 1851 sobre una formació rocosa i escarpada a 300 metres sobre el nivell del mar, oferint unes fabuloses vistes sobre l’Elba. Tot seguit sortirem cap a la localitat de Pirna, la capital de la Suïssa Saxona, ciutat que atresora un notable conjunt monumental marcat pels estils barroc i renaixentista, presidit per la Marktplatz, la plaça del mercat, d’on discorren les principals avingudes i carrers del centre històric, envoltada de palauets i cases senyorívoles de l’antiga burgesia local, amb l’Ajuntament i la bonica església de Sankt Marien del segle XVI. Dinar en un restaurant local. A la tarda, visitarem el Castell de Pilnitz, el palau d’oci d’August el Fort. És una joia arquitectònica, construïda en estil asiàtic, també famosa pels seus jardins, un extens parc dissenyat el 1539. Podrem admirar la camèlia japonesa més vella d’Europa. El castell va canviar de mans en diverses èpoques i cada propietari li conferí alguna reforma: jardins, fonts, temples d’inspiració romana, una nova església, vinyes, estables i altres ales residencials. Acabades les visites, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DRESDEN, VISITEM LEIPZIG

Esmorzar. Aquest matí ens desplaçarem cap a l’oest de la Saxònia per a conèixer la ciutat de Leipzig. Coneixerem aquesta ciutat saxona de llarga tradició universitària, cruïlla de camins històrics i seu d’una de les més importants places firals a l’època medieval. Cal destacar la seva universitat, la qual fou reputada a nivell europeu. Coneixerem el barri antic, on ressalta el seu vistós ajuntament en estil renaixentista, la Borsa i la meravellosa església de Sant Tomàs on el mestre Johann Sebastian Bach fou el director del Cor entre el 1723 i 1750, l’església de Sant Nicolau, l’Òpera i el Cafè Zum Arabischen Coffe, una de les cafeteries més antigues d’Europa sovintejada per personalitats de la cultura i de l’art com Bach, Goethe, Schumann i Wagner, entre d’altres. Dinar en un restaurant local. A la tarda, disposarem de temps lliure per a seguir coneixent la ciutat (Museu Bach, la Casa Mendelssohn o l’Òpera de Leipzig) i, a una hora indicada, retorn al nostre hotel de Dresden. Sopar i allotjament.

DRESDEN, LA BÒVEDA VERDA I ÒPERA WAGNER

Esmorzar. Aquest matí continuarem les visites a Dresden, entre les quals hi ha la visita de la famosa Bòveda Verda, fundada pel Príncep Elector August el 1560, considerat com el museu de tresors més important del país, col·leccionats pels prínceps electors i reis saxons al Palau Residencial, on hi ressalta la Cambra del Tresor dels Prínceps Electors amb una fastuosa col·lecció d’obres d’art distribuïdes en set cambres reials, amb articles d’orfebreria i joieria de gran valor artístic, així com objectes en àmbar, ivori i pedres precioses. Acabada aquesta magnífica excursió, dinar en un restaurant local. A la tarda, disposarem de temps lliure. A una hora indicada, trasllat a la SEMPEROPER DE DRESDEN, l’Òpera Nacional de la ciutat declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, on assistirem a la magnífica òpera “L’Holandès Errant” de Wagner. Acabat l’espectacle, retorn a l’hotel, sopar i allotjament.

DRESDEN – BARCELONA

Esmorzar. Trasllat al centre i temps lliure a disposició per a activitats personals o per a seguir coneixent lliurement la ciutat. A una hora indicada, trasllat a l’Aeroport de Dresden. Facturació dels equipatges i volem novament cap a Barcelona. Arribada a l’Aeroport del Prat. Final del viatge i dels nostres serveis desitjant que hagin gaudit de la seva estada a Dresden.

Por favor, prueba que eres humano seleccionando el estrella.


Començar conversa
💬 Et podem ajudar?
Et podem ajudar?