HAMBURG

Museus i avantguardisme nòrdic

Ciutat Hanseàtica

Museu Internacional Marítim

Creuer fluvial per l’Elba i pel Port

Hamburg

Hamburg, ciutat cosmopolita i hanseàtica on el protagonisme de l’aigua és vital ja que està considerada la Venècia alemanya, alhora que gaudeix d’una gran integració cultural que es mostra en els edificis més avantguardistes, ubicats al nou barri del Hafencity, a la llera de l’immens estuari del riu Elba. La ciutat també destaca pels seus notables museus com l’Internacional Marítim i la Kunsthalle.

Jaume Cluet

Director de Kulturalia

BARCELONA – HAMBURG

Presentació a l’Aeroport de Barcelona. Facturació dels equipatges i sortida amb el vol direcció a Hamburg. Posterior arribada a l’Aeroport de Hamburg, assistència per part dels nostre corresponal i trasllat al centre de la ciutat per a dur a terme una completa visita panoràmica d’Hamburg, la segona ciutat d’Alemanya amb més de 1,7 mil·lions d’habitants. Destaca alhora per tenir el segon port marítim més important d’Europa i és també la ciutat més verda del país, amb nombrosos canals que solquen el seu centre històric a l’estil venecià, sense oblidar-nos del seu immens Llac Alster en ple centre urbà. Hamburg es troba a uns 90 km de la desembocadura del riu Elba al Mar del Nord, fet que li va conferir el títol de Ciutat Lliure de la Lliga Hanseàtica. Acabarem la panoràmica al seu immens port, amb un relaxant Creuer fluvial que ens permetrà conèixer amb més precisió l’extraordinària importància històrica i tècnica d’aquest extraordinari port, catalogat com el més gran de les terres alemanyes. Acabada la visita, trasllat a l’hotel. Allotjament.

HAMBURG I EL GRAN MUSEU MARÍTM

Esmorzar a l’hotel. Trobada amb la guia local per a conèixer el centre històric d’aquesta immensa ciutat, on hi destaca l’edifici monumental de l’Ajuntament, d’estil neo-renaixentista; les ruïnes de l’església de Sant Nicolàs, amb l’antic campanar, el més alt d’Alemanya; la històrica església de St. Petri, del segle XII; el Mercat del Peix; el Speicherstadt o Ciutat Magatzem, al Port Marítim, el més gran conjunt de magatzems del món; l’elegant barri d’AlsterArkaden i els seus nombrosos canals d’estil venecià; el fantàstic i modern Hafencity, un dels millors projectes europeus arquitectònics de transformació ciutadana amb la recent inaugurada Òpera Estatal d’Hamburg; el barri Roig o portuari de St. Pauli; el barri residencial del Llac Alster, etc. Al migdia, dinar a un acreditat restaurant local. A la tarda, visitarem l’interessant Museu Marítim Internacional d’Hamburg, situat en plena llera del riu Elba, en un esplèndid edifici d’estil neogòtic, on s’exhibeix la millor i la més gran col·lecció mundial de rèpliques de vaixells i objectes de la història de la navegació, amb un fons propi de maquetes, planells navals, pintures temàtiques marítimes, fotografies, fons bibliotecari, etc. Acabada la visita, posterior tornada a l’hotel. Allotjament.

HAMBURG I EL MUSEU KUNTSHALLE – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. Trasllat per anar a visitar el famós Museu d’art “Kunsthalle” amb una extensa col·lecció de grans obres de grans mestres que van des de el quattrocento alemany, passant per pintures holandeses i franceses del XVI i XVII fins a autors famosos com Renoir, Monet, Manet, Cézanne, Goya i Murillo, entre d’altres. Acabada la visita, posterior trasllat a l’Aeroport d’Hamburg per a sortir amb el vol de tornada a Barcelona. Arribada a l’Aeroport del Prat. Final del viatge i dels nostre serveis, esperant que hagin gaudit de la seva estada a la ciutat d’Hamburg.

Por favor, prueba que eres humano seleccionando el camión.