ILLA DE PÀSQUA

I XILE ESPECTACULAR

Del 14 al 27 d’abril de 2020

Atacama, terra de guèisers i deserts impressionants
PATRIMONI MUNDIAL DE LA UNESCO

Xile, el país més llarg i estret en extensió del continent americà, ofereix al viatger el contacte directe amb la natura, la seva història i la seva gent. Desert, muntanyes, rius, llacs, glaceres, selva, llargues costes, fauna i flora formen part d’aquestes terres xilenes.Explorar una part d’aquests territoris és possible amb el recorregut que us proposem des de l’altiplà xilè amb el desert d’Atacama, passant per Santiago, fins al “melic del món”, l’illa de Pàsqua, de singular bellesa natural i misteriosa cultura de l’ètnia Rapa Nui. Un viatge únic per territoris extravangants: paratges llunars, terres que fumegen sota els peus, homes de pedra que observen l’horitzó… 

Miquel Miró

CEO Kulturalia

BARCELONA – SANTIAGO DE XILE (vol amb connexió)

Presentació a l’Aeroport de Barcelona a l’hora indicada. Facturació dels equipatges i sortida amb el vol direcció a Santiago de Xile (vol amb connexió). Nit a bord de l’avió.

SANTIAGO, CAPITAL MONUMENTAL DE XILE 

Arribada passada la mitjanit a Santiago de Xile. Trasllat a l’hotel i allotjament. Esmorzar a l’hotel. Matí lliure per a descansar. Al migdia, dinar. A la tarda, sortida per a visitar la ciutat de Santiago de Xile. En acabat, tornada a l’hotel. Sopar i allotjament. 

SANTIAGO – CALAMA (amb avió) – SAN PEDRO DE ATACAMA

Esmorzar a l’hotel. De bon matí, trasllat a l’Aeroport de Santiago i sortida amb el vol direcció a Calama. Arribada a l’Aeroport de Calama i trasllat a San Pedro de Atacama. Dinar. A la tarda, excursió de mig dia per a visitar la Vall de la Lluna i la Vall de la Mort, formant part de la Reserva Nacional Los Flamencos. Acabades les visites, tornada a San Pedro. Sopar i allotjament a l’hotel.

ATACAMA, LES LLACUNES ALTIPLÀNIQUES I EL SALAR D’ATACAMA

Esmorzar a l’hotel. Excursió de dia complet al poble de Toconao, al Salar d’Atacama i a les llacunes altiplàniques de Miscanti i Miñiques, ubicades a la Reserva Nacional Los Flamencos, envoltada d’imponents turons i volcans originant un paisatge únic en aquesta regió. Dinar tipus picnic. Tornada a San Pedro. Sopar i allotjament a l’hotel.

ATACAMA, ELS GUÈISERS DEL TATIO I LES TERMES DE PURITAMA

Sortida de matinada cap als Guèisers del Tatio, on farem una petita caminada dirigida pel camp geotèrmic. Després ens traslladarem al sector de les piscines termals on l’aigua assoleix els 40 graus centígrads i on tindrem l’oportunitat de fer un bany relaxant. Esmorzar servit enmig del vapor dels guèisers. A la tornada, passarem per un petit poble andí anomenat Machuca. Tornada a San Pedro. Dinar. A la tarda, sortida cap a les Termes de Puritama, on podrem fer un bany reparador i relaxant amb propietats medicinals, envoltats d’un entorn natural únic entre el desert i el verd congost. En acabat, tornada a San Pedro. Sopar i allotjament a l’hotel.

ATACAMA, VALL ARCOIRIS I YERBAS BUENAS – CALAMA – SANTIAGO DE XILE (amb avió)

Esmorzar a l’hotel. Excursió de mig dia per a visitar la Vall Arcoiris, anomenada així pels diversos colors que la presència de minerals dóna a les seves muntanyes. També visitarem Yerbas Buenas, un sector de gran importància històrica, ja que posseeix un dels grups de petròglifs més importants de la regió. En acabat, tornada a San Pedro. Dinar. A la tarda, trasllat a l’Aeroport de Calama i sortida amb el vol direcció a Santiago de Xile. Arribada a la capital i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

SANTIAGO – ILLA DE PÀSQUA (amb avió) I EL PARC NACIONAL DE RAPA NUI

Esmorzar a l’hotel. Trasllat privat a l’Aeroport de Santiago i sortida amb el vol direcció a l’illa de Pàsqua. Arribada a l’illa i trasllat a l’hotel. Dinar. A la tarda, iniciarem la visita de l’illa per a conèixer el Parc Nacional de Rapa Nui, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visitarem el poblat de Hanga Roa, la cala Hanga Piko, l’Església de Santa Cruz, la Platja Pea, la Caleta, el cementiri i Hanga Vare Vare. Abans de tornar, parada a Tahai per a observar el capvespre. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament

ILLA DE PÀSQUA, AHU TONGARIKI I LA PLATJA D’ANAKENA 

Esmorzar a l’hotel. Excursió de dia complet per a recórrer l’Ahu Tongariki i la platja d’Anakena i descobrir cinc llocs arqueològics. Durant el matí tindrem l’honor de visitar Akahanga, Rano Raraku i Ahu Tongariki. Després, ens dirigirem a Te Pito Kura, lloc arqueològic conegut com el melic del món. Els nostres últims passos estan reservats per a Anakena, un paisatge únic que no ens podem perdre. Dinar tipus picnic. A la tarda, acabades les visites, tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

ILLA DE PÀSQUA, AHU AKIVI, ORONGO I PUNA PAU

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí visitarem Orongo, el lloc de petròglifs més important de l’illa. Dinar. A la tarda, ens dirigirem a Aku Akivi, un dels llocs més majestuosos de l’illa ja que conté una gran plataforma adornada amb 7 estàtues restaurades les quals representen els set exploradors que van arribar a l’illa per obrir camí a l’Ariki Hotu Matu’a. Tot seguit, continuarem la ruta fins a la cantera de Puna Pau, cràter d’un vell volcà. Acabades les visites, tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

ILLA DE PÀSQUA, VISITEM LES COVES AMB VEHICLES 4×4

Esmorzar a l’hotel. Excursió de mig dia amb vehicles especials 4×4 per a conèixer les coves i altres llocs menys freqüentats pels turistes, gaudint de boniques vistes de la costa amb els seus penyassegats. Visitarem Ana Kakenga, Ana Te Pora, Ahu Te Peu, i Ana Te Pahu, així com les coves d’Ahu Akapu i Ana Te Pora, entre d’altres. Dinar. Tarda lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.

ILLA DE PÀSQUA – SANTIAGO DE XILE (amb avió)

Esmorzar a l’hotel. Matí lliure. Dinar. Trasllat a l’Aeroport de l’Illa de Pàsqua i sortida amb el vol direcció a Santiago de Xile. Arribada a la capital i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

SANTIAGO, VISITEM VALPARAÍSO, L’ILLA NEGRA I VIÑA DEL MAR

Esmorzar a l’hotel. Sortida a primera hora del matí en direcció a l’Illa Negra, on visitarem la Casa-museu de la Fundació Neruda, on reposen les restes del poeta juntament als de la seva esposa Matilde, i on s’exposen milers d’objectes espectaculars que Neruda col·leccionava. Dinar. Després continuarem cap a Valparaíso, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Farem un passeig per la ciutat, que conserva d’aquells temps un esplèndid patrimoni arquitectònic, i visitarem els seus turons patrimonials així com els seus ascensors mítics. Tot seguit, farem una breu visita panoràmica per Viña del Mar, la “Ciutat Jardí”. Acabades les visites, tornada a Santiago. Sopar i allotjament a l’hotel.

SANTIAGO DE XILE – BARCELONA (vol amb connexió)

Esmorzar a l’hotel. De bon matí, trasllat a l’Aeroport de Santiago i sortida amb el vol direcció a Barcelona (amb connexió internacional). Nit a bord de l’avió.

ARRIBADA A BARCELONA 

Arribada a Barcelona a primera hora del matí. Final del viatge i dels serveis, tot desitjant que hagin gaudit d’aquesta fabulosa ruta per Xile i l’Illa de Pàsqua.

Por favor, prueba que eres humano seleccionando el corazón.