ÍNDIA I NEPAL

Arrels Mil·lenàries

Essències i Aromes de Sherezade
Patrimoni i Espais Sacres de l’Orient Llunyà

NOVA DELHI

SAMODE

JAIPUR

AMBER

FATHEPUR SIKRI

AGRA

ORCHA

KHAJURAHO

BENARES

KATMANDU

PATAN

BHATGAON

 
Miquel Miró

CEO Kulturalia

BARCELONA – NOVA DELHI

Presentació a l’Aeroport de Barcelona a l’hora indicada. Facturació dels equipatges i volem a Delhi via una ciutat europea. Arribada a Delhi a última hora del vespre i trasllat a l’hotel. Allotjament.

DELHI, CAPITAL CULTURAL DE L’ÍNDIA

Esmorzar a l’hotel. Aquest matí tindrem la primera presa de contacte amb aquesta metròpoli. Començarem per Jamma Masjid, la mesquita més gran de l’Índia, en ple cor de la vella Delhi. Més tard ens aproparem al Raj Ghat, lloc on fou incinerat Ghandi, per a continuar amb una panoràmica dels edificis governamentals al llarg del Raj Path, una gran avinguda vorejada de parcs i l’imponent Porta de l’Índia. Dinar. Per completar el nostre recorregut visitarem el Temple de Birla i el Temple Sikh, que ens sorprendrà per la profunda religiositat dels seus feligresos, i acabarem a l’impressionant Minaret de Qtub Minar, de 72 metres d’alçada. Sopar a l’hotel. Allotjament.

DELHI – SAMODE – JAIPUR  

Esmorzar a l’hotel. Sortida per carretera a Samode, petit poble que compta amb un meravellós palau, convertit en hotel, d’exquisit luxe oriental. Dinar al palau. Continuem cap a Jaipur, la ciutat rosa, on es troba l’emblemàtica façana del Palau dels Vents. Sopar a l’hotel. Allotjament.

JAIPUR – AMBER – JAIPUR

Esmorzar a l’hotel. Visitarem Amber, que des de la carretera ens ofereix una imatge espectacular. Pujarem als lloms d’un elefant fins al seu palau fortificat, els pabellons dels quals estan decorats amb pintures i filigranes de marbre. Dinar. De tornada a Jaipur ens aproparem al Palau de Maharajá i als seus museus. També ens sorprendran els colossals instruments de l’Observatori de Jai Singh. Sopar a l’hotel. Allotjament.

JAIPUR – FATHEPUR SIKRI – AGRA

Esmorzar a l’hotel. Sortida al matí, cap a Fathepur Sikri, capital imperial, paralitzada en el temps. Fou l’última ciutat construïda per Akbar i abandonada aparentment per la falta d’aigua. Dinar. Continuació a Agra, ciutat que alternava amb Delhi la capitalitat de l’Imperi Mogol. Sopar a l’hotel. Allotjament.

AGRA I EL TAJ MAHAL

Esmorzar a l’hotel. Ben aviat, al matí, ens aproparem al Fort Roig, i als seus palaus de marbre blanc, que s’aixequen majestuosament a la vora de l’afable riu Yamuna, així com el Taj Mahal, que amb una perfecció arquitectònica insuperable, captiva a aquells que el contemplen. Dinar. Sopar a l’hotel. Allotjament.

AGRA – ORCHA

Esmorzar a l’hotel. Sortida amb el tren Shatab di Express a Jhansi i continuació per carretera fins a Orcha, antiga capital d’un estat principesc que compta amb bonics palaus i temples construïts pels seus governadors Bundela entre els segles XVI i XVIII. Dinar. Destaca el Palau del Raj Mahal i el Temple de Lakshminarayan els interiors del qual estan decorats amb pintures molt ben conservades. Sopar a l’hotel. Allotjament.

ORCHA – KHAJURAHO

Esmorzar a l’hotel. Sortida per carretera a Khajuraho, on es troben els temples més exquisits de l’Índia construïts entre els segles X i XI, pels reis de Chandela. Caracteritzats pels seus baixos relleus i les seves escultures eròtiques sorprenen tant per les seves construccions com pel lloc on estan enclavats. Dinar. A la tarda recomenem assistir opcionalment a la cerimònia anomenada “Puj”, on la música dels brahamans i la il·luminació dels temples creen una atmosfera màgica. Sopar a l’hotel. Allotjament.

KHAJURAHO – BENARES  

Esmorzar a l’hotel. Al matí visitarem alguns dels 22 temples o nagares que encara queden. Tot i que presenten motius molt diversos, les figures més conegudes són les anomenades “mithuna”, que s’alcen sobre elevades plataformes. Trasllat a l’aeroport per sortir amb el vol destinació a Benarès. Arribada a la ciutat de les “Mil escales” i la més sagrada de l’Índia. Ens sentirem més aprop de Shiva i atrapats per un ambient que deixa la empremta més profunda al visitant. Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar a l’hotel. Allotjament.

BENARES – KATMANDU

A la matinada farem un recorregut amb barca pel Ganges, on contemplarem els fidels al llarg dels ghats, purificant-se i realitzant ofrenes. A continuació, farem un passeig pel laberint de carrerons de la ciutat. Aquí els carrers són l’escenari de la vida. Esmorzar. Trasllat a l’aeroport per sortir amb el vol destinació a Katmandú (Nepal). Arribada i trasllat a l’hotel. Sopar a l’hotel. Allotjament.

KATMANDU – SWAYAMBUNATH – PATAN – KATMANDU

Esmorzar a l’hotel. Al matí, visita de Kathmandú, autèntic museu a l’aire lliure, amb pagodes i temples distribuïts al voltant de la plaça Durbar. Ens aproparem al Palau de la Kumari, deessa vivent, que amb sort veurem a la finestra. Dinar. Més tard visitarem la Stupa budista de Swayambunath. Continuació a Patan, ciutat de temples i artesans, on visitarem el conjunt palatí. Sopar a un restaurant i trasllat a l’hotel. Allotjament.

KATMANDU – BHATGAON – KATMANDU

Esmorzar a l’hotel. Visita dels pobles de Bhadgaon, Pashupatinah o Bodnath, on viu la major comunitat tibetana de la vall. Dinar inclòs. Sopar a un restaurant. Allotjament.

KATMANDU – NOVA DELHI – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. Últim matí lliure a Kathmandú, per acabar les nostres compres o simplement relaxar-nos a la piscina de l’hotel, abans d’emprendre el viatge de tornada. Dinar a l’hotel. Trasllat a l’aeroport per sortir amb el vol destinació a Delhi. Arribada i connexió amb el vol transoceànic cap a Barcelona (via una ciutat europea). Nit a bord.

ARRIBEM A BARCELONA

Arribada a l’Aeroport de Barcelona. Final del viatge i dels nostres serveis, tot desitjant que hagin gaudit d’aquesta ruta per la Índia i el Nepal.

Por favor, prueba que eres humano seleccionando el árbol.