JORDÀNIA, essència d’Orient Mitjà

Dels Nabateus a l’Islam

Petra i les Ciutats Mil·lenàries

 

Amman

Jerash

Ajlun

Madaba

Mar Mort

Petra

Wadi Rum

Aqaba

Històries de la Bíblia, ciutats perdudes, Lawrence d’Aràbia… Jordània està associada a una multitud de llegendes romàntiques. Jordània és l’escenari de dos dels paratges més espectaculars del Pròxim Orient: Petra, l’antiga ciutat dels nabateus, inundada de visitants, i una de les ruínes més captivadores del món. Per altra banda tenim Wadi Rum, paisatge desèrtic que fascinà a Lawrence d’Aràbia i que ofereix una experiència lleugerament més contemplativa.

Miquel Miró

CEO Kulturalia

BARCELONA – AMMAN

Presentació a l’Aeroport de Barcelona. Facturació dels equipatges i volem a Amman. Arribada a l’Aeroport d’Amman i trasllat amb autocar a l’hotel. Sopar i allotjament.

AMMAN, VISITA DE LA CIUTAT, JERASH i AJLUN

Esmorzar i sortida per a realitzar una visita panoràmica de la ciutat d’Amman. Coneixerem les seves importants avingudes, la Ciutadella, el centre urbà i el Teatre Romà. Continuació cap a la ciutat de Jerash, una de les ciutats de la Decàpolis. Jerash es troba al nord d’Amman, aproximadament a 45 km i a una hora de distància per carretera. Durant l’excursió, visitarem l’Arc de Triomf, la plaça ovalada, el card, la columnata, el temple d’Afrodita i, finalitzant, el teatre romà, amb una meravellosa acústica. Dinar en ruta. Després visitarem el Castell d’Ajlun, fortalesa construïda el 1185 i reconstruïda més tard, al segle XIII, pels mamelucs després de la seva destrucció pels mongols. És un castell de l’època dels croats, situat a la part alta de la muntanya i des del qual es contempla una bella vista. En acabar la visita, retorn a Amman. Sopar i allotjament a l’hotel.

AMMAN – MADABA – MONT NEBO – MAR MORT – PETRA

Esmorzar i sortida cap al sud d’Amman per a conèixer l’Església Ortodoxa de Sant Jordi a Madaba, on es troba el primer mapa-mosaic de Palestina. Continuació cap al Mont Nebo per admirar la vista panoràmica de la Vall del Jordà i del Mar Mort des de la muntanya. Aquest lloc és important perquè va ser l’últim lloc visitat per Moisés i des d’on el profeta va albirar la terra promesa, a la que mai arribaria. Continuació fins arribar al Mar Mort i dinar. A la tarda, coneixerem aquest espai singular, el punt més baix de la terra, situat a 400 metres sota el nivell del mar. La seva salinitat i els seus minerals ofereixen possibilitats curatives per a diferents malalties, així com per a la fabricació de productes cosmètics i de bellesa. Possibilitat de bany en funció del clima. A una hora indicada, sortida cap a Petra. Sopar i allotjament a l’hotel.

PETRA, PATRIMONI DE LA HUMANITAT

Esmorzar. Dia complet dedicat a la visita de Petra, la ciutat rosa, la capital dels Nabateus. Durant la visita, coneixerem els més importants i representatius monuments esculpits a la roca pels Nabateus com ara el Tresor (famós i internacionalment conegut monument dut al cinema com en una de les pel·lícules d’Indiana Jones), les Tombes de colors, les Tombes reals, el Monestir, etc. Petra és un d’aquells llocs del món on almenys s’ha d’anar una vegada a la vida. Dinar en un restaurant local. En acabar la visita, ja a la tarda, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

PETRA, VISITEM LA PETITA PETRA

Esmorzar. Aquest matí coneixerem un altre enclau arqueològic, Al Beida, conegut com La Petita Petra, la més important parada de caravanes beduïnes durant el Regne Nabateu, on podrem descobrir el magnífic conjunt de tombes i diversos jaciments arqueològics de gran valor artístic i arquitectònic. Dinar en un restaurant local. Temps lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.

PETRA – WADI RUM – AQABA

Esmorzar i sortida cap a Wadi Rum. Després de 2 hores de camí, arribem al desert de Lawrence d’Aràbia. La visita, que es realitza en peculiars vehicles 4×4 conduïts per beduïns, consisteix en una petita incursió en el paisatge lunar d’aquest desert. Durant el nostre passeig observarem les meravelles que ha fet la natura, amb les roques i la sorra. Coneixerem La Font de Lawrence, El Siq, el Pont de pedra, etc. Dinar en ruta. Acabada la visita, sortida cap a Aqaba. Sopar i allotjament a l’hotel.

AQABA, CONEIXEM EL MAR ROIG I RETORN A AMMAN

Esmorzar. Dia complet per conèixer Aqaba, un dels llocs més visitats de Jordània. Aqaba representa un dels nuclis turístics més importants de Jordània per la seva ubicació a la vora del Mar Roig i per ser un destí de platja, relax, diversió, esports nàutics i oci nocturn. Però a Aqaba també es poden trobar altres atractius més enllà de les platges. El Castell Aqaba o Manluk i el Museu Arqueològic d’Aqaba són dos exemples clars. A continuació durem a terme un relaxant mini creuer a través del Mar Roig on podrem contemplar les barreres corals. Dinar en un restaurant local. Passeig per l’enrenou dels esvalotats carrers de la ciutat i, a una hora indicada, sortida cap a Amman. Trasllat a l’hotel, sopar i allotjament.

AMMAN – BARCELONA

Esmorzar. A una hora indicada, trasllat a l’Aeroport d’Amman. Facturació dels equipatges i volem a Barcelona. Arribada a l’Aeroport de Barcelona. Final del viatge i dels nostres serveis tot desitjant que hagin tingut una agradable estada a Jordània.

Por favor, prueba que eres humano seleccionando el corazón.