LIGÚRIA I CINQUE TERRE

Del 31 de març al 05 d’abril de 2020

Descobrint racons idíl·lics i exclusius
Portofino, Gènova i la Rivera Italiana
PATRIMONI MUNDIAL DE LA UNESCO

Situada al nord-oest d’Itàlia, la Ligúria emergeix com una de les regions més singulars del país, una extensió de terra prima entre les muntanyes alpines i el mar, on els pobles costaners s’integren amb harmonia amb uns paisatges salvatges i vertiginosos, amb penyassegats i caigudes dramàtiques sobre el mar de la Ligúria, i on la seva història sembla que s’hagi aturat des de temps immemorials. Des de la Rivera de les Flors fins al Golf dels Poetes, travessarem la terra dels 100 túnels, amb Gènova com a capital de l’antiga República Marinera i Cinque Terre (UNESCO) com un bucòlic paisatge impressionista!

Miquel Miró

CEO Kulturalia

BARCELONA – GÈNOVA

Presentació a l’Aeroport de Barcelona a l’hora indicada. Facturació dels equipatges, embarcament a l’avió i sortida amb el vol direcció a Gènova. Arribada a Gènova, capital de la Ligúria, i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

GÈNOVA, CAPITAL MONUMENTAL DE LA LIGÚRIA (UNESCO)

Esmorzar a l’hotel. Al matí durem a terme la visita de la ciutat de Gènova, “la Superba” tal com l’anomenen els genovesos. Al migdia, dinar en un restaurant local. A la tarda, coneixerem el barri Strade Nuove, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 2006, i el Palau Reial, també declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, així com la Catedral de Sant Llorenç. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament

GÈNOVA, VISITEM CINQUE TERRE (UNESCO)

Esmorzar a l’hotel. Sortida de bon matí cap al Golf dels Poetes per a visitar un dels escenaris més bonics d’Itàlia: Cinque Terre, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Sortirem amb autocar fins a Levanto, on agafarem un vaixell panoràmic (segons condicions climàtiques) que ens portarà als cinc pobles que conformen les cinc terres: Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola i Riomaggiore, pobles mariners i agrícoles, plens de color, simplicitat i atractiu que formen part de l’àrea protegida del Parc Nacional de Cinque Terre. Al migdia, dinar en un restaurant local. A la tarda, acabades les visites, sortida cap a La Spezia, capital de le comarca de la Cinque Terre, on finalitzarà el nostre recorregut en vaixell. Tornada amb autocar a Gènova i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

GÈNOVA, VISITEM ALASSIO, NOLI I SAVONA (RIVERA DE PONENT)

Esmorzar a l’hotel. Sortida al matí per a descobrir la Rivera Italiana de Ponent, de costes abruptes, llargs penyassegats i característics poblets de pescadors, tots diferents però que alhora reflexen els aspectes típics de la Rivera Italiana. La primera parada la farem a la localitat d’Alassio i seguirem cap a la localitat de Noli, esplèndid exemple de poble medieval i un dels millors conservats de tota la Ligúria, considerat com un dels pobles més bonics d’Itàlia. Al migdia, dinar en un restaurant de la zona. A la tarda, visitarem Savona, ciutat medieval que presenta racons encantadors. Acabades les visites, tornada a Gènova i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament.

GÈNOVA, VISITEM PORTOFINO I EL GOLF DE TIGULLIO

Esmorzar a l’hotel. Sortida al matí per a descobrir la Rivera Italiana de Llevant  fins arribar al Golf de Tigullio, una de les zones més apreciades per la particular barreja de natura, història i vida social que la caracteritzen. Farem la primera parada a la glamurosa Santa Margherita Ligure, joia de la Rviera de Llevant. Aquí agafarem un vaixell (segons condicions climàtiques) que ens portarà fins al bonic Monestir de Sant Fructuós, situat en una bucòlica caleta i envoltat de frondosa vegetació, al qual només s’hi pot accedir per mar o per petits camins de senderisme. Acabada la visita, sortida amb el vaixell cap a l’exclusiva Portofino, al cor del Parc Natural Regional, i dinar en un restaurant local. A la tarda, visitarem aquesta antiga i elegant localitat. En acabat, tornada a Santa Margherita Ligure, on finalitzarà el nostre recorregut en vaixell. Tornada amb autocar a Gènova i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament. 

GÈNOVA – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a l’Aeroport de Gènova. Facturació dels equipatges i sortida amb el vol direcció a Barcelona. Arribada a l’Aeroport del Prat. Final del viatge i dels serveis, tot desitjant que hagin gaudit d’aquesta exclusiva ruta per la Ligúria i le Cinque Terre.

Por favor, prueba que eres humano seleccionando el carro.