MERCATS DE NADAL A HAMBURG

De l’01 al 04 de desembre 2019

Les Ciutats de la Lliga Hanseàtica d’Alemanya
Patrimoni de la Humanitat

Les ciutats de la Lliga Hanseàtica d’Alemanya van controlar el trànsit comercial d’Europa durant l’Edat Mitjana i Moderna, constituïnt una poderosa unió de ciutats-estat sobiranes entre el Mar del Nord i el Mar Bàltic. Vingui a descobrir les ciutats d’Hamburg, Bremen i Lübeck en una de les èpoques més especials de l’any amb llurs fabulosos i excepcionals Mercats de Nadal

Miquel Miró

CEO Kulturalia

ITINERARI

Dia 01/12

BARCELONA – HAMBURG I ELS MERCATS DE NADAL

 • Presentació a l’Aeroport de Barcelona a l’hora indicada. 
 • Facturació dels equipatges i volem a Hamburg. Arribada a l’Aeroport d’Hamburg i trasllat al centre de la ciutat per a conèixer els seus Mercats de Nadal. Hamburg és llar de set Mercats de Nadal, el més important dels quals és el Mercat Històric de Nadal, celebrat a la Plaça de l’Ajuntament (Rathausmarkt) que conté un gran nombre de paradetes-xalets de fusta amb productes nadalencs i moltes atracccions i jocs d’entreteniment i infantils.
 • Altres Mercats de Nadal importants a la ciutat es celebren a Fleetinsel, a la plaça Gänsemarkt, a Spitalerstrasse, a Petri-Kirche, a Jungfernstieg i a Gerhart-Hauptmann-Platz. En acabat, trasllat a l’hotel. Allotjament.

Dia 02/12

HAMBURG, VISITEM BREMEN I ELS MERCATS DE NADAL

 • Esmorzar a l’hotel. Sortida de bon matí cap al sud fins arribar a Bremen, vibrant ciutat hanseàtica a la vora del riu Weser, que presenta el seu conjunt monumental des de la Plaça del Mercat (Markplatz), amb l’Ajuntament gòtic (Rathaus) i la famosa escultura dels Músics de Bremen i el bust de Roldà, ambdós declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
 • Passejant pels seus carrers descobrirem la Catedral gòtica de Sant Pere, amb els seus altius campanars, l’encisadora Avinguda Schlachte juntament al riu Weser, la Sögestrasse, el carrer Bottcher i el pintoresc barri de Schnoor, amb carrerons sinuosos i estrets amb una fesonomia típicament medieval i amb una arquitectura nòrdica amb casetes que es remunten al segle XV. Al migdia, dinar en un restaurant local.
 • A la tarda, gaudirem de temps lliure per a passejar pels seus típics Mercats de Nadal. En acabat, tornada a Hamburg i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Dia 03/12

HAMBURG, VISITEM LÜBECK I ELS MERCATS DE NADAL

 • Esmorzar a l’hotel. Aquest matí sortirem cap al nord fins arribar a la ciutat de Lübeck, la segona ciutat lliure de la Lliga Hanseàtica, amb un conjunt monumental i artístic declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO pel seu valor històric.
 • Descobrirem testimonis excepcionals de l’Edat Mitjana, com les seves esglésies gòtiques en totxana vermella així com la Catedral luterana, l’Hospital de l’Esperit Sant, la Porta de Holstentor i l’Ajuntament (Rathaus). El recorregut ens permetrà conèixer edificis literaris o emblemàtics, com la Casa de Buddenbrook, la Casa de Gunter-Grass i de Willy-Brandt, tots ells amb Premis Nobel.
 • Al migdia, dinar en un restaurant local. A la tarda, gaudirem de temps lliure per a passejar pels seus brillants Mercats de Nadal. En acabat, tornada a Hamburg i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Dia 04/12

HAMBURG, VISITA DE LA CIUTAT – BARCELONA

 • Esmorzar a l’hotel. Aquest matí visitarem Hamburg, la segona ciutat més gran del país, amb més de 1,7 milions d’habitants i amb el segon port més important d’Europa, que és alhora la ciutat més verda del país, amb nombrosos canals que solquen i travessen tota la ciutat que van a parar al seu gran llac artificial. La ciutat d’Hamburg es troba a 100 km de la desembocadura de l’Elba sobre el Mar del Nord, fet que li conferí el títol de Ciutat Lliure de la Lliga Hanseàtica.
 • Farem un passeig pel seu centre històric amb els canals del riu Alster, la Catedral de Saint Michaelus i altres esglésies monumentals, l’espectacular Ajuntament (Rathaus) ricament decorat, l’Òpera Estatal d’Hamburg, així com La City o nova ciutat construïda a prop del port, el barri de St. Pauli, el barri fluvial Speicherstadt amb el nou edifici de la Filarmònica de l’Elba, etc. Acabada la visita, trasllat a l’Aeroport d’Hamburg, facturació dels equipatges i sortida amb el vol direcció a Barcelona.
 • Arribada  a l’Aeroport del Prat. Final del viatge i dels serveis, tot desitjant que hagin gaudit de la seva estada als Mercats de Nadal d’Hamburg.

Por favor, prueba que eres humano seleccionando el corazón.