ÒPERA “OTELLO” AL SAN CARLO

NÀPOLS I LA COSTA AMALFITANA

 

Nàpols

Pompeia

Amalfi

Positano

Sorrento

Ischia

Si existeix una regió amb sabor mediterrani aquesta només pot ser La Campània. Nàpols, les Ruïnes de Pompeia, la Costa Amalfitana i l’illa de Capri són algunes de les meravelles que el sud d’Itàlia ens ha deixat, amb una gastronomia fabulosa, una gent amable i un clima envejable durant tot l’any. Aquesta regió típicament mediterrània ofereix també al visitant nombroses llegendes de l’anguitat, on les pedres narren un passat gloriós, sense oblidar-nos de magnífics paisatges costaners i de muntanya. Un viatge fascinant pel cor d’Itàlia! Miquel Miró

CEO Kulturalia

BARCELONA – NÀPOLS (ÒPERA OTELLO)

Presentació a l’Aeroport de Barcelona. Facturació dels equipatges i volem cap a Nàpols. Arribada a Nàpols, capital de la regió de Campània. Trasllat a l’hotel i temps lliure. A una hora indicada, trasllat al famós TEATRE DE SAN CARLO de Nàpols per assistir a l’ÒPERA OTELLO. Acabat l’espectacle, sopar i allotjament.

VISITEM NÀPOLS I POMPEIA

Esmorzar. Aquest matí durem a terme la primera presa de contacte amb aquesta magnífica ciutat, coronada pel veï volcà Vesubi i que posseeix un immens conjunt monumental en el seu nucli, declarat Patrimoni de la Humanitat. Tot passejant descobrirem els magnífics carrers i places, com l’animada Via Toledo, la Galleria Umberto I, la Piazza Plebiscito, la Piazza Dante, la Via Caracciolo així com el bonic passeig marítim i el seu port històric. També cal destacar les nombroses i riquíssimes esglésies, com la magnífica Catedral de San Gennaro, edificada durant el segle XIII sobre les runes d’un temple romà, de la qual destaca la seva portalada neogòtica i un interior ricament decorat en diversos estils, on sobressurt la capella del tresor amb la figura de San Gennaro i altres 51 escultures en argent. Dinar en un restaurant local. A la tarda, sortirem cap a les rodalies de Nàpols per a visitar les magnífiques ruïnes de Pompeia, situades en el marc del Parc Nacional del Vesubi, antiga ciutat fundada pels Oscos i Samnites durant el segle V aC i que gaudí del seu màxim esplendor durant la Roma Imperial, moment en el qual es van erigir els seus edificis i monuments més singulars, com la Porta Marina, l’Antiquarium, el Foro, la Villa dels Misteris, el Temple d’Apolo o la Basílica. Aquesta ciutat va quedar greument ferida després d’un terratrèmol l’any 62 dC, però serà amb l’erupció volcànica del Vesubi l’any 79 dC quan quedarà totalment destruïda, amb milers de víctimes mortals. Acabades les visites, retorn a l’hotel. Sopar i allotjament.

NÀPOLS, SORRENTO I LA COSTA AMALFITANA

Esmorzar. Aquest matí coneixerem la costa sorrentina i la seva fabulsa capital, Sorrento. Visitarem el seu magnífic centre històric, que sobreviu intacte des d’èpoques immemorials, amb la meravellosa Piazza Tasso, la popular Via San Cesareo, la Catedral on fou batejat l’insigne poeta Torquato Tasso, el Palau Episcopal, l’espectacular Monestir de Sant Francesc amb un dels millors clautres del país, el Palazzo Veniero del segle XIII amb decoracions binzantines i orientals, el Palazzo Correale del segle XIV, el Museu Correale di Terranova, etc. Al migdia, dinar en un bon restaurant local. A la tarda, descobrirem la romàntica Costa Amalfitana, amb un relleu espectacular davant del mar tirrè, on podrem gaudir de les millors vistes panoràmiques en els diferents miradors que aquestes contrades ofereixen, amb increïbles penyassegats i poblets encisadors. Pararem a Positano, magnífic enclau turístic de la Costa Amalfitana i continuarem cap a Amalfi, interessant ciutat portuària, declarada Patrimoni de la Humanitat, que fou una de les quatre “Repúbliques Marineres” durant l’edat mitjana (juntament amb Pisa, Gènova i Venècia). Visitarem la Piazza i el Duomo, d’una bellesa sublim, amb el seu claustre del Paradís i les boniques capelles interiors, i un preciós centre històric replet d’esglésies, palauets i carrerons sinuosos. Breu temps lliure. Tornada a l’hotel. Sopar i allotjament.

NÀPOLS, VISITEM L’ILLA D’ISCHIA

Esmorzar. Aquest matí agafarem un ferri per a descobrir l’illa d’Ischia, la més gran de les illes de la costa de la Campània, amb una orografia sorprenent sense oblidar el pes de la història, amb un interessant patrimoni coronat pel Castello Aragonese, meravellosa fortalesa medieval assentada sobre un turó de roca volcànica en un dels vèrtex de l’illa, unida per un pont de pedra. Hieron de Siracusa va aixecar els primers ciments del bastió durant el segle V abans de Crist, però serà a partir d´Alfons V d’Aragó quan obtindrà la seva notorietat durant els segles XIV i XV, dotant-lo de poderoses muralles, on al seu interior observarem la plaça d’armes, l’església de la Immaculada, el Convent de les Clarisses, les terrasses panoràmiques, la Catedral de l’Assumpció del segle XIV, les presons i altres dependències. Dinar en un restaurant local. A la tarda, tornarem en ferri i trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

NÀPOLS – BARCELONA

Esmorzar. Aquest últim matí gaudirem de temps lliure al centre de la ciutat. Tot seguit trasllat a l’Aeroport de Nàpols. Facturació dels equipatges i volem novament cap a Barcelona. Arribada a l’Aeropoert del Prat. Final del viatge i dels nostres serveis, tot desitjant que hagin gaudit de la seva estada a Nàpols.

Por favor, prueba que eres humano seleccionando el llave.