+34 93 496 14 67 info@kulturalia.es

Arqueologia i Antigues Civilitzacions

Si el que t’apassiona són les pedres, benvingut a Kulturalia Viatges!

Acompanya’ns a les nostres rutes arqueològiques, pensades i dissenyades exclusivament per a gent com tu. Vine a fer un viatge en el temps i deixa’t seduïr per les empremtes que els nostres avantpassats han anat deixant al llarg de la història… De la mà d’un expert en arqueologia, descobriràs un meravellós patrimoni arqueològic que, de ben segur, farà les delícies dels exploradors més exigents!

Música i Òpera

Ets un amant de la música?

T’agradaria conèixer la ciutat de Bach o assistir a un concert d’òpera al Gran Teatre de Nàpols? Vine a descobrir les nostres rutes musicals i gaudeix dels millors concerts en els principals auditoris del món. Sens dubte, unes rutes exclusives que faran les delícies dels melòmans més exigents!

Parcs i jardins 

Si el que realment t’agrada és la jardineria …

Vine a gaudir de les nostres rutes exclusives pels principals parcs i jardins del món, on podràs descobrir les diferents varietats botàniques de cada regió, al mateix temps que t’impregnes de la seva identitat cultural. Deixa’t seduïr per la màgia de la naturalesa i gaudeix d’un viatge ple de llum i colors!

Mites i llegendes

Perquè hi ha una altra manera de viure els viatges …

Vine a descobrir les nostres rutes espirituals on cada pas esdevé també un viatge interior. Vine a conèixer els origens del cristianisme i els seus principals temples o deixa’t seduïr pel misticisme del Perú… Viatges amb ànima!

Començar conversa
💬 Et podem ajudar?
Et podem ajudar?