+34 93 496 14 67 info@kulturalia.es

Història i art

T’apassiona la història i l’art?

Aquí trobaràs un gran ventall de propostes per a viatjar en el temps i descobrir racons meravellosos que la història ens ha deixat com a testimonis d’una època passada. Vine a descobrir els escenaris de la II Guerra Mundial o deixa’t seduïr per les llegendes de Pèrsia… Segur que no et deixaran indiferent!

Religió i mitologia

Perquè hi ha una altra manera de viure els viatges …

Vine a descobrir les nostres rutes espirituals on cada pas esdevé també un viatge interior. Vine a conèixer els origens del cristianisme i els seus principals temples o deixa’t seduïr pel misticisme del Perú… Viatges amb ànima!

Gastronomia i enologia

Perquè la gastronomia i l’enologia formen part intrínseca de la cultura …

Kulturalia Viatges disposa de rutes exclusives per terres d’alta qualitat culinària i vitivinícola. Assaboreix els millors vins del món i deixa’t seduïr per la millor cuina d’avantguarda, al mateix temps que descobreixes racons extraordinaris… Viatges per a gaudir amb els cinc sentits!

Museus i exposicions

T’apassiona l’art? Ets un fanàtic dels museus?

Kulturalia Viatges disposa d’un ampli ventall de propostes per a conèixer els principals museus del món a través de rutes culturals on el protagonista és, sens dubte, l’art. Deixa’t seduïr pels millors centres museístics del món com Berlín, París, Florència, Madrid… Et serà impossible tenir temps per avorrir-te!

Literatura

Si el que de debò t’agrada són els llibres …

Acompanya’ns a les nostres rutes literàries on podrem viure en directe aquells espais que han sigut protagonistes de grans aventures o tragèdies escrites. Coneixerem també aquells espais que s’han mantingut com a testimoni de certes personalitats literàries o de moviments culturals on la literatura ha tingut un protagonisme destacat. Endinsa’t en el món dels Nibelungs o coneix la història de Gaston Febus… Segur que et sorprendran!

Començar conversa
💬 Et podem ajudar?
Et podem ajudar?